GREENLIGHT EXPRESS


1 2 3 4 
6 mansformatie zingt het licht op groen!

Biografie
Een klinkende naam voor een top-orkest, dat al ruim 20 jaar veel gevraagd wordt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. De basis hiervoor ligt bij de zes professionele muzikanten die door hun muzikaliteit, gedrevenheid en uitstraling keer op keer een topprestatie leveren. Of het nu gaat om het begeleiden van artiesten of het brengen van het zeer gevarieerde en altijd actuele repertoire van het orkest zelf, kwaliteit en gezelligheid staan voorop. Ditzelfde geldt voor de drie technici die het geluid en licht voor hun rekening nemen. Uitgerust met uitstekende apparatuur, vakmanschap en ervaring zorgen zij voor een perfecte balans tussen de verschillende instrumenten, de afwisselende vocalen en de spetterende blazers die de zo karakteristieke "sound" van Greenlight Express bepalen.

Bijzondere optredens
De eerste Ahoy concertreeks van Frans Bauer, werd door Greenlight Express op perfecte manier muzikaal ondersteund.

Overige informatie
Het licht op groen voor deze 6 mans formatie uit Brabant. Een uitgebreid all-round repertoire voert u van de bekende top 40 klanken naar de ontroerend romantische Italiaanse nummers. Op kleine en grote locaties, voor elk publiek, als hoofd-act of in een totaal programma, Greenlight Express maakt van elke avond een succesvolle avond. Een swingende bühneact, een gezellige presentatie en een veelzijdig repertoire gebracht door rasmuzikanten. Dat is in een zin wat Greenlight Express voor U in petto heeft! Niet voor niets is dit absolute toporkest al meer dan vijftien jaar vaste klant in het discothekencircuit. De naam Greenlight Express is bovendien goed voor een extra publieke belangstelling. Wie Greenlight Express eenmaal aan het werk gezien heeft, is verkocht. Greenlight Express beperkt zich niet tot het perfect uitvoeren van recente tophits en de betere covers maar voegt er graag iets extra's aan toe. Dat maakt, samen met het prima geluid en de spectaculaire lichteffecten, een optreden van Greenlight Express tot een belevenis! In een pakkende en vlotte show, waarin ook een komische noot niet ontbreekt, voert Greenlight Express Uw publiek naar een muzikale climax die zijn weerga niet kent. Vakmanschap en jarenlange ervaring dragen bij aan een repertoire-keuze die aansluit bij de wensen van Uw publiek. Kortom dè band voor een gezeliig avondje stappen. Zeker als U bedenkt dat het geluid op vakkundige wijze wordt verzorgd vanuit de zaal en het volume aan te passen is op iedere behoefte. U zoekt een orkest dat kleur geeft aan Uw avonden? Zet dan bet licht op groen voor Greenlight Express.

Repertoire
Het repertoire van deze band is bijzonder actueel en bevat songs in de meest uiteenlopende genres. Van rustige achtergrondmuziek tot swingende dansnummers, van Blues Brothers-act tot Italiaanse Show, de veelzijdigheid van Greenlight Express wordt altijd gecompleteerd met de beste technische ondersteuning. Al vele artiesten en organisatoren kozen kwaliteit voor hun evenement. Zij kozen voor Greenlight Express! Natuurlijk kiest u ook voor een geslaagde avond.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2635,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.