PERFECT SHOWBAND


1 2 
Een showband met diverse shows: van rock tot feest!

Bijzondere optredens
De Perfect Showband is een begrip geworden in het nationale en internationale artiestencircuit. Zij begeleidden Marco Borsato, Lee Towers, Timeless, Albert West, The Sisters, Arne Jansen, Magic Platters, Marianne Weber en als klap op de vuurpijl de uit Engeland afkomstige Wall Street Crash en natuurlijk vele andere artiesten.

Overige informatie
De naam spreekt voor zich. Een formatie van deze tijd, zowel visueel alsmede muzikaal. Perfect Showband onderscheidt zich met een aantal bijzondere extra's, door bijvoorbeeld tijdens de aankomst van uw gasten te spelen of op te treden als dweilorkest. Het feest is geheel naar uw wens. Perfect aan te passen. De perfectie van Perfect Showband vindt u terug in de subtiele combinatie van kleding, presentatie en de fantastische belichtings- en geluidsvoorzieningen. De Perfect Showband kan u en uw gasten verblijden met een aantal compleet verschillende shows. Zo worden de gasten van een bruiloft bij de entree muzikaal ontvangen door een heus dixielandorkest en kan een exclusief diner worden gesierd door perfecte Mexicaanse en Spaanse muziek. De rock-, soul- en bluesliefhebbers worden niet vergeten, want de Perfect Showband neemt u mee naar onder andere de Blues Brothers, Guns 'n' Roses, Tina Turner.

Repertoire
Van rock tot feest, waaronder een Nederpop en een 60/70-er jarenset.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1700,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.