MELROSE


1 2 
Melrose ; gegarandeerd goed !!

Biografie
Vijf hard werkende muzikanten, die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Elk optreden, want Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort. Bruiloften, personeelsfeesten, kermissen, feesttenten, dancings, noem maar op en Melrose zorgt voor een zeer succesvolle avond.

Bijzondere optredens
In juni 2002 zag de single "Guus kom naar huus" - een ode aan bondscoach van Zuid-Korea Guus Hiddink - het daglicht. Deze uit de hand gelopen grap leverde de band een geweldige hoeveelheid publiciteit op. Landelijke radio besteedde veel aandacht aan Melrose, en de Mega Top 100 werd maar net niet gehaald. In december 2003 nam Melrose het nummer "O" - een bewerkte cover van het nummer Bro' Hymn van de band Pennywise in de Wisselroord Studios op samen met de vermaarde producers John Sonneveld en Holger Schwedt. In de zomer van 2004 brachten ze het nummer "O" opnieuw uit in O-ranje ter gelegenheid van het EK-voetbal.

Overige informatie
Ook de geluids- en lichtvoorzieningen zijn buitengewoon professioneel. Het geluid is op elk gewenst niveau aan te passen, voor elke zaal en elk soort optreden. Niet alleen voor het oor maar ook voor het oog weet Melrose haar publiek te boeien met een spectaculaire lichtshow, video animatie en ter plekke op te nemen en af te spelen live beelden.

Repertoire
Een succesvolle avond kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feestnummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. Melrose bezit zo'n bijna onuitputbaar repertoire. En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2780,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
705 Kb  Fragment Show

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.