KNANS & KNEES


1 2 3 4 5 6 7 
Een komisch duo in de ruimste zin van het woord!

Biografie
Theaterduo Knans & Knees is al decennia bezig en heeft gewerkt op diverse uiteenlopende locaties en voor diverse gezelschappen. Een specialiteit is de uitreiking van de Knans & Knees Wisseltrofee. Knans & Knees bieden u een scala aan mogelijkheden. Een goede ontvangst is immers de beste binnenkomer voor elke gelegenheid.

Repertoire
Enkele typetjes zijn: - Broers :Twee vrij gezell(ig)e broers. Ze struinen elk feest af om te kijken of er iets van hun gading bij zit. Is het geen warme hap, dan is het misschien wel hun aanstaande echtgenote. - Ambtenaren: Bolhoed, diplomakoffer, zwart kostuum, zo hoort een ambtenaar eruit te zien op weg naar zijn werk, en daar beantwoorden deze twee topambtenaren volledig aan. Ze doen hun werk met verve, alleen ze zijn bang. Bang voor alles. - Fitness: Deze types kent u wel van uw zondagwandeling in het bos of uw lunchpauzes in het park: die zogenaamde joggers, die fitnessfreaks die alles opzij zetten om maar in vorm te blijven. En voor de vorm zijn ze dan ook uitgedost in stijl. - Suppoosten: De heren staan garant voor orde, veiligheid en allerlei andere aanverwante artikelen. Daar zijn ze op getraind, op gespitst en volledig gehard. Ze bewaken alles wat los en vast zit, dus geen half werk! - Snelle obers: In vliegende vaart snellen ze voorbij. Balancerend, tussen uw gaten door, halen ze halsbrekende toeren uit. Met veel kunst en vliegwerk houden ze het dienblad omhoog, want voor de snelle obers geldt maar een ding: de klant dient bedient te worden. Overige acts: De celebrationsboys, De butlers, De lila-keien, De gele pakken-act, De stoffige stofjas, De piccolo`s.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 530,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.