CARO EMERALD


Langst genoteerde nummer 1-album in Nederland!

Biografie
Caroline van der Leeuw studeerde in 2005 af in de vakken jazz en zang aan het conservatorium. Van der Leeuw is één van de zes zangeressen van Les Elles, een Amsterdamse close harmony groep, en zingt in de Philharmonic Funk Foundation, een 44 man sterk Funk orkest. Daarnaast doet ze regelmatig de achtergrondzang bij het Kinderen voor Kinderen songfestival. Van der Leeuw geeft zangles aan de zangschool van Babette Labeij (bekend als vocal coach bij Popstars, Idols en X-Factor).

Behaalde prijzen
In april 2010 werd bekend dat Back It Up in 2009 de meest gedraaide Nederlandse plaat op 3fm was, ze kreeg hiervoor de Schaal van Rigter uitgereikt. Na acht weken op 1 gestaan te hebben, ontving de zangeres op 2 april een platina plaat voor het debuutalbum tijdens de uitzending van het tv-programma Pauw & Witteman.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 21900,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.