BOELJOES


Altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest!

Biografie
Muziek is hem met de paplepel ingegeven, hij zat al bij de drumband toen hij 8 jaar oud was en vlak daarna is hij verder gegaan op trompet, waar hij diverse diploma's behaalde bij de Landelijke federatie voor blaasorkesten (Knf), A, B, en C diploma voor theorie en praktijk. Daarnaast heeft hij een muziekvakopleiding genoten in Utrecht, gericht op muziektheorie, accoordenleer, muziekleer en 7 jaar intensieve pianolessen. Op zijn 16de is Erik Adams begonnen met pianolessen en actief gaan zingen bij een koor in zijn woonplaats. Daar is zijn stem ontwikkeld met vele zanglessen en uitvoeringen. In 1991 is Boeljoes als toetsenist gestart bij smartlappenband 'Het Gebroken Hartje', en later de band 'Sjokke', waar hij door heel Nederland op diverse feesten en partijen heeft gespeeld. Kort daarna heeft hij besloten om in zijn eentje verder te gaan als soloartiest. Boeljoes is eind 2003 zijn eigen One-man band gestart met eigen licht en geluid. Het bevalt hem erg goed; 'Mensen muzikaal ontspannen en zien dat ze het naar hun zin hebben is geweldig'. Boeljoes is uitermate geschikt voor verjaardagspartijen, bruiloften, braderieŽn, recepties, kerstmarkten, bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen, jubilea's, ga zo maar door.

Bijzondere optredens
Diverse gastoptredens bij regionale koren, voorrondes in 1992 bij de soundmixshow van Henny Huisman en een 1ste prijs bij de regionale karaoke-wedstrijd in zijn woonplaats en daarna de landelijke karaoke-wedstrijd in Aalten, waar hij diverse songs voor zijn rekening nam.

Referenties
Referenties; 'Feest was zeer geslaagd! Ging fluitend naar huis en dat wil wat zeggen'. 'Begin van de avond dat hij speelde: Hij is er wel en toch ook niet, later op de avond: gezellig, geweldig'. 'Hij voelt het perfect aan'. 'Fantastische sfeer'. Van de organisatie van Kerstmarkt Rockanje kreeg hij als waarderingscijfer een 9 en zijn optreden was uitstekend; 'Keurig verzorgd en goede entertainer. Je Engels is goed, je hebt de juiste muziekkeuze gemaakt, je voelde de sfeer goed aan. Volgend jaar mag je weer terug komen op de Spido, maar dan met zelfs een 4 uur durend programma. Je speelde de sterren van de hemel en je keek totaal niet naar de tijd. Geweldig een dikke 10!'.

Overige informatie
Speciale prijzen voor: tijdens Sinterklaasperiode treedt hij met een live Kinderdisco op als Muziekpiet. Tijdens de Kerstperiode kan hij desgewenst verkleed als Kerstman (zonder baard).

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 675,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.