LONNEKE LENFERINK JAZZDUO


Een jong maar veelbelovend duo!

Biografie
Deze twee jonge talenten hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo wonnen ze in 2009 de Publieksprijs op het Nederlands Jazzvocalisten Concours. En eind 2008 bemachtigden ze de Ereprijs tijdens het Prinses Christina Jazzconcours te Amsterdam. Het duo bestaat uit: Lonneke Lenferink (zang) Studeerde 3 jaar aan het Conservatorium van Utrecht en Zwolle. En Klaas-Jelmer Sixma (jazzgitaar), 25 jaar oud, studeerde cum laude af aan het ArtEZ Conservatorium en won in 2009 de derde prijs van de Vriendenprijzen van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Bijzondere optredens
Het duo speelde op veel verschillende podia en schouwburgen in nederland waaronder: - Bimhuis Amsterdam - Meervaart Amsterdam - Theater Zuidplein Rotterdam - IJsseljazz festival te Gorssel - De Spieghel Groningen - Winkel van Sinkel Utrecht - Hedon Zwolle - Odeon te Zwolle - De Spiegel te Zwolle - Burgerweeshuis Deventer

Overige informatie
Beide Muzikanten hebben veel ervaring in verschillende formaties. En bundelen samen hun kracht in het Lonneke Lenferink Jazzduo. Het Lonneke Lenferink Jazzduo zal van uw gelegenheid een onvergetelijke sfeervolle belevenis maken.

Repertoire
Het duo speelt mooi, gezellig en sfeervol maar bovenal eigentijdse arrangementen van jazz en jazzpopstukken op elk gewenst volume. Ook zijn ze flexibel en passen zich graag aan de eisen van de klant aan. Dit maakt het Lonneke Lenferink Jazzduo zeer geschikt voor borrels bruiloften en andere evenementen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 505,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.