DAKKERAF


1 2 
Dakkeraf = 3 x 45 minuten Feest!

Biografie
De afgelopen jaren hebben de heren van deze band op allerlei podia het dak er bijna letterlijk af gespeeld. Het jaar 2009 was een heel speciaal jaar omdat in dat najaar de eerste single 'Zo Verliefd' is uitgekomen. Deze single is in de Nederlandse top 100 doorgedrongen met nummer 53 als hoogste notering. In de Nederlandstalige top 30 kwam de single zelfs tot nummer 8. Op veel lokale en landelijke radiostations is de single grijs gedraaid en in kroegen komt het nummer ook vaak voorbij. Ook in het jaar 2010 gebeurt er weer van alles. Bijvoorbeeld het debuut van Dakkeraf op de nationale televisie. Bij Carlo en Irene is het dak van de studio geblazen tijdens een optreden van Dakkeraf in het programma 'Life4You', en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Dakkeraf is van oorsprong een feestband die covers speelt. Dit gaat van stevige Engelse rock tot swingende Nederpop, als er maar meegezongen en gedanst kan worden. Uiteraard is aan deze succesformule niets veranderd, behalve dat er nu ook eigen nummers meegezongen worden. Voor de band is dat natuurlijk extra 'kicken'. Omdat de eerste single het zo goed doet is al gauw besloten om dit nog eens dunnetjes over te doen. De single 'Morgen zeg ik hé' is in maart 2010 uitgekomen.

Overige informatie
Dakkeraf is te boeken voor grote feesten in kroegen, zalen en feesttenten, maar ook voor besloten feesten zoals bedrijfsfeesten en bruiloften. Voor elke optie geldt: Dakkeraf = 3 x 45 minuten Feest! Een ander kenmerk van een optreden van Dakkeraf is de humor en de interactie met het publiek. Het is elke keer weer een verrassing, zowel voor de band als voor het publiek, wat er gaat gebeuren. Maar dat er altijd weer de mafste dingen voorbij komen is een feit. Vooral als er prijzen te winnen zijn worden sommige mensen helemaal gek en laten er nou altijd prijzen te winnen zijn!

Repertoire
Met Dakkeraf boekt u een feestband waarbij het feest gegarandeerd is. Met de bekende nummers die voorbij komen kan iedereen vanaf het begin mee zingen, mee swingen en regelmatig mee springen. Bij een optreden van deze band worden dus alleen de goeie nummers gespeeld die iedereen kent. Door de jarenlange ervaring van de heren van Dakkeraf weten zij inmiddels precies welke hits het dak er af blazen. Omdat Dakkeraf een band is die bestaat uit 3 man, wordt het repertoire vaak niet zoals het origineel gespeeld. Maar wel altijd op zijn 'Dakkerafs'. Zo kunnen ballads ineens enorm swingen en kan een oud volksliedje zomaar veranderen in stampende rockmuziek. Het repertoire is Engels- en Nederlandstalig, variërend van de jaren zestig tot hits van nu. Nummers die bijvoorbeeld voorbij kunnen komen zijn Rosanne, Bad Moon Rising, Ik wil je, Great Balls of Fire of I'm Yours; nummers uit Volendam tot Amy Mc Donalds, maar ook Ac/Dc. Natuurlijk speelt Dakkeraf ook de eigen hits: 'Zo Verliefd' en 'Morgen zeg ik hé'.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1275,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.