ASTRID SCHUURMANS


1 2 3 4 
Astrid staat garant voor een feestelijk optreden!

Biografie
Astrid Schuurmans is toen ze een jaar of 16 was als zangeres begonnen in de rockband Bad Boy Boogie. Later is ze samen met haar (voor velen bekende) broer René Schuurmans gaan zingen en vormde met hem een aantal jaren het duo René en Astrid. Daarna is ze bij de bekende coverband Bick Nick gaan zingen, en heeft ze vijf jaar lang heel Nederland rondgetoerd en opgetreden in de grootste discotheken, feesttenten, vele kermissen en feestavonden. Hierna heeft ze voor verschillende artiesten (o.a. Wolter Kroes, Alex) koorwerk gedaan, solo opgetreden en tegelijkertijd een klein jaartje in het duo Dubbel Blond gezongen, vervolgens heeft ze een tijdje ingevallen bij de coverband MmoozZ en gezongen bij de hilarische groep Alle 13 Jaanke. Na al deze leuke dingen die ze in groepsverband heeft gedaan, is Astrid een solocarriere begonnen. Al snel kwam ze in contact met de juiste personen waaronder Theo van Veghel en Willem van Schijndel.

Repertoire
Naast haar originele eigen Nederlandstalige repertoire, kruipt Astrid net zo gemakkelijk in de huid van zowel Nederlandstalige als Engelstalige artiesten. Met deze toegevoegde waarde, en een repertoirekeuze van meer dan 100 hits van onder andere van Tina Turner en Donna Summer, maar ook Bonny st Claire, Marianne Rosenberg en Corry Konings, staat Astrid Schuurmans garant voor een feestelijk optreden op elk bedrijfsfeest of evenement.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1375,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.