LATE NIGHT JAM


1 2 3 4 5 6 
De swingende jamsessie van Nederland!

Biografie
Zo heeft de Late Night Jam in Nederland al eerder succesvol samengewerkt met ondermeer Edsilia Rombley, Lange Frans & Baas B, Boris, Do, Bastiaan Ragas, Hind, Nikki en nog veel meer bij het publiek bekende instrumentalisten. Ze hoeven er niet zo mee op te scheppen, maar ze zijn er wel trots op dat Marco Borsato zijn eigen drummer Ton Dijkman en saxofonist Kees ten Dam, zomaar uitleende aan een unieke sessie van de Late Night Jam. Verder speelden mee Leendert Haaksma (Anouk, Soulvation, Lois Lane), Nikki (winnares van Idols) en was de Hermes House Band vertegenwoordigd, naast meerdere andere uitstekende meer of nog minder bekende muzikanten.

Bijzondere optredens
Late Night Jam heeft in Nederland al eerder succesvol samengewerkt met ondermeer Edsilia Rombley, Lange Frans & Baas B, Boris, Do, Bastiaan Ragas, Hind, Nikki en nog veel meer bij het publiek bekende zangers en zangeressen.

Overige informatie
Elk nummer is weer een show op zich! Door vele verrassende wendingen, vanwege het subtiele en continu boeiende jam-gehalte en door de topmuzikanten die doormiddel van pakkende solo's hun talenten tonen. Late Night Jam is meer dan een feestje of een avondje uit. Late Night Jam is een happening waar de band met (al dan niet bekende) topmuzikanten centraal staat. De kans is dan ook groot dan het u en uw publiek een of meerdere bandleden herkent van bekende bands.

Repertoire
Late Night Jam Lounge: De Late Night Jam Lounge is super gezellige warme huiskamer-lounge jamsessie met bekende relaxte easy-groove nummers, die door een keur aan (al dan niet bekende) topmuzikanten elke keer weer in een ander muzikaal jasje wordt gegoten. Late Night Jam Dance: De Dance-uitvoering van de Late Night Jam kenmerkt zich door een (h)eerlijk swingend ongedwongen uit-je-bol Dance-festijn met het Feest der Herkenning in de bekende knusse setting. Late Night Jam DJ Continu: De Late Night Jam avond kan vanaf aanvang tot na de LNJ-show worden verzorgt door DJ's, zodat ook na de sessie nog tot in diep in de nacht gefeest, gedanst en gedronken kan worden. DJ Continu is een van de meerdere uitbreidingsmogelijkheden van een standaard show van Late Night Jam.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 5760,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x75 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.