EXPRESS ZO


Voor een onvergetelijke avond met een breed scala aan mogelijkheden...

Biografie
Walter is geboren in Vlissingen en is vanaf zijn twaalfde jaar volop in de muziek bezig. Hij is dan ook geen onbekende in het muziek wereldje. Van jongs af aan werd er thuis bij de familie Jakobsen volop muziek gemaakt. Walter speelde in zijn jeugt regelmatig met zijn broer Paskal (nu zanger van Blřf) en vanaf 1980 heeft hij veel professionele ervaring opgedaan in diverse toporkesten in binnen -en buitenland, waaronder artiestenbegeleiding. Met 5 jaar conservatorium en 6 jaar zangles werd het muzikale talent verder ontwikkeld. Kortom, Walter is een echte muzikale duizendpoot. "Express Zo" bestaat vanaf 1998 en timmert hard aan de weg. Inmiddels zijn er 2 cd's geproduceerd. "Express Zo" klinkt als een volwaardig dansorkest en heeft een allround repertoire van Hollandse hits en swingende covers. Express Zo is daardoor geschikt voor al uw muzikale wensen Kortom, als u een feest/party wilt met gegarandeerd succes dan is Walter Jakobsen met zijn One-man Show Orkest een goede keus.

Repertoire
"Niks is leuker dan dicht bij je publiek voor en met mensen spelen en zingen !" al dus Walter Jakobsen zanger, tekstschrijver en toestenist. Met Expresszo heeft hij een repetoire van rond de 600 liedjes. Het repetoire beslaat de jaren '50 tot heden met daarbinnen uiteen-lopende stijlen muziek als: disco en dans, luisterliedjes en meezingers en de hits uit de betreffende periodes, zowel nederlands als engelstalig. Als u een onvergetelijke avond wilt met een breed scala aan mogelijkheden dan zorgt "ExpressZo" daar voor.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 635,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x40 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.