GROOVESERVICE


Twee fantastische DJ's voor een spetterend (dans)feest!

Biografie
Het muziekproduktie en dj-duo bestaat uit Da-Rule en Groovyollie. Da-Rule is als solo-dj het meest herkenbaar aan zijn uiterst funky en transparante houseplaten, haarscherp gemixt met 80's-disco en classics. Die stijl kreeg de afgelopen jaren vorm in Amsterdamse discotheken als Club More, Club Meander, Odeon, Werck en vele andere plekken in en buiten Amsterdam. Da-Rule volgde de studie Muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Hilversum en gebruikt die kennis bij de produktie van Grooveservice-tracks en remixes. Hij voltooide onlangs zijn eerste volledige eigen track, 'Expect To Get It Back'. Groovyollie staat bekend om zijn ultra-groovy platenkeuze en dynamische uitstraling. Zijn onmiskenbare geluid is gebaseerd op Groovyollie's belangrijkste eis aan muziek: groovyness. Dat spreekt dan ook non-stop uit zijn warme mix van nu-jazz, rare groove, latin, funk en funky house. Solo en met Grooveservice is Groovyollie onder meer resident in de Amsterdamse clubs Odeon, Werck, Amstelhaven en Meander. Hij zette inmiddels zo'n tien jaar geleden zijn eerste stappen op het dj-pad en richtte in 2001 samen met Da-Rule Grooveservice op. Groovyollie produceert al vele jaren remixes en re-edits, waarvan de meeste veelvuldig door collega dj's worden gedraaid.

Bijzondere optredens
Ook is het duo in 2008 een terugkerende naam op de groots opgezette 'Let's Go Dancing' danceclassics feesten, gehouden in Purmerend, Amstelveen en Haarlem. Grooveservice stond in het afgelopen jaar op het podium met onder meer Erick E (Heineken Music Hall) en Ricky Rivaro (Ocean Diva) en is iedere laatste zaterdag van de maand te horen op de eigen resident-avond in het Amsterdamse Amstelhaven.

Overige informatie
De onderscheidende waarde van Grooveservice als dj-duo ligt in muziekkeuze, timing en uitstraling. Dus: de juiste plaat bij het juiste moment van de avond, een vloeiende en begrijpelijke overgang van de nummers en een positieve en dynamische houding naar het publiek waar een aanstekelijke werking vanuit gaat. Naast het draaien verzorgt Grooveservice ook workshops en clinics dj'en. Zij zijn beide als docent verbonden aan de Amsterdam DJ-School en zodoende ervaren in het overbrengen van de kneepjes van het vak. Vanzelfsprekend heeft Grooveservice een professionele werkwijze waarbij betrouwbaarheid voorop staat, soepel wordt ingespeeld op onvoorziene omstandigheden en het (muzikale) product zo veel mogelijk wordt afgestemd op de verwachtingen van de opdrachtgever.

Repertoire
Voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten waar een diverse groep mensen, dus mannen en vrouwen van verschillende leeftijden een goede dansavond willen beleven, draaien zij naast danceclassics uit de jaren 70, 80 en 90 (James Brown, Michael Jackson, Madonna, Prince, etc.) 'verantwoorde' hits van nu. Die genres wisselen ze af met wat zij noemen funky house: bekende en minder bekende housenummers, dansbaar en sfeervol.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 880,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.