BAD MEDICINE


1 2 
De band voor elke gelegenheid, staat garant voor een spettered feest!

Biografie
Binnen een paar jaar heeft Bad Medicine al zijn sporen weten te verdienen. Nadat in 2006 meerdere grote poppodia op zijn kop waren gezet, werd in Paradiso de band benoemd tot een van de beste 16 coverbands van Nederland. De van origine rock gerichte band is nu zeer allround geworden.

Behaalde prijzen
In 2006/2007 heeft deze band zich dan ook weten te meten met de 16 beste coverbands van Nederland in 'The Clash of the Coverbands'.

Overige informatie
Bad Medicine is de coverband van het heden en mag zich een van de meest geboekte bands van dit moment noemen. Voor recepties, dinerfeesten kan Bad Medicine de gehele middag of avond als achtergrond muziek fungeren. Of als het feest mag losbarsten snel omschakelen naar vele dansbare nummers. De mannen van Bad Medicine zijn zich zeer bewust dat trouwen heel speciaal is en help dan ook graag mee om die bewuste dag perfect te laten verlopen. Bad Medicine biedt dan ook de mogelijkheid om het volume aan te passen aan uw wensen. Wilt u een rustig begin van het feest dan speelt de band rustig. Wel zo prettig... En als het feest mag losbarsten snel omschakelen naar vele dansbare nummers. Heeft u een bedrijfsfeest? Bad Medicine is dan zeker een aanrader. Entertainment en muzikaliteit spettert van de bühne en maakt uw feest een geslaagd feest.

Repertoire
Geen muziek genre is de mannen onbekend en zo worden klassieke rockers afgewisseld met Nederlandstalige muziek, rock & roll, disco,top 40, meezingers, alles komt op een avondje Bad Medicine voorbij. De band is werkelijk van alle markten thuis. Dit in combinatie met de goede muzikale kwaliteiten en enthousiasme van de mannen, maakt dat ieder feest een geslaagd feest wordt. De mogelijkheden zijn enorm! Het repertoire van Bad Medicine is veelzijdig genoeg om alle bezoekers op jullie feest het naar het zin te maken. Daarnaast is de mogelijkheid er om Bad Medicine jullie speciale nummer te laten instuderen, omdat dit nummer natuurlijk niet mag ontbreken.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1645,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.