GASTHEER HUUB


1 2 3 4 5 
Zanger, entertainer en presentator: Uniek in zijn soort.

Biografie
De carrière van de veelzijdige op 10 september 1960 te Hoeven (N.Br.) geboren zanger-entertainer, acteur, tapdanser en (tv-) presentator Huub Hangop start in mei 1982 met zijn eerste single "Wij hebben thuis een wasautomaat". In datzelfde jaar komt Huub in de finale terecht van de Frank Sinatra Imitatie-wedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al. Vele singles volgen elkaar op, "Het Vrachtwagenchauffeurslied" , dat in 1984 de nummer 1 van de Piraten Top 10 haalt (!) en waarmee hij in de tv-programma’s 'Op volle toeren' en 'Nederland Muziekland' optreedt. In 1986 wordt hij in het tv-programma 'Tros-Popformule' door Erik de Zwart verkozen als Malloot van de maand. Dit leidt o.a. ertoe dat Huub ook doorbreekt in: Frankrijk, België, Italië en Singapore. Eind 1994 bereikt Huub weer een hoogtepunt in zijn carrière: zijn single "Wat ben je lelijk van dichtbij" staat maar liefst 7 weken in de hitparade. In de Hitkrant wordt hij dan uitgeroepen als "nieuw fenomeen in Nederland" en "Huub Hangop eenzaam aan de top"!

Bijzondere optredens
Huub mag optreden in 'De André Van Duin Show'.

Overige informatie
Geen feest zal meer saai zijn, geen congres meer slaapverwekkend, geen beurs meer alledaags, geen receptie meer hetzelfde en geen diner meer smakeloos. Kortom, uw leven, en zeker dat van uw gasten, zal een verrassende wending krijgen! Vanaf de oprit van de parkeerplaats tot aan de dis, van de garderobe tot op de dansvloer: Gastheer Huub zorgt ervoor dat uw gasten zich snel thuisvoelen op uw evenement of feest. Wees niet langer bang dat uw genodigden zich vervelen, ergeren of enige andere wanklank jegens u ten gehore zullen brengen: Gastheer Huub zorgt ervoor dat iedereen het 200% naar z'n zin heeft!

Repertoire
Gastheer Huub: Een ontevreden gast kent Huub niet! Valt er een stilte, springt Huub snel bij met een smakelijke anecdote; blijkt de biefstuk te rauw, Huub brengt snel een nieuwe; moet de wijn gekeurd worden, laat dat maar aan Huub over; heeft u even geen zin om met uw partner te dansen, Huub neemt graag uw plaats in; komt één van uw gasten uit Timboektoe, Huub is uw tolk; voelt u zich eenzaam, met Huub kunt u praten; de soep over uw smoking, Huub heeft een doekje; uw kapsel uit model, Huub heeft altijd een schaar op zak; moet u plassen, Huub wijst u het toilet; draagt degene die naast u zit een onaangenaam geurtje met zich mee, Huub maakt het hem of haar duidelijk; krijgt u tenslotte een hartaanval, Huub reanimeert u; of wilt u liever naar huis?, dan Huub zwaait u uit.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1095,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.