PARATATA


Hollandse vrolijkheid wordt gecombineerd met Zuid-Amerikaanse warmte.

Overige informatie
Paratata is uitermate geschikt voor: Recepties: stijlvol en vrolijk (maar niet opdringerig) met een prettig geluidsniveau; Culinaire evenementen: ter opluistering en vermaak van tafel naar tafel (mbv de muzikale menukaart) of op een centrale plek; Bedrijfsfeesten: als muzikale omlijsting bij de ontvangst of op een plek waar de mensen elkaar k nog willen kunnen spreken; Bruiloften en partijen: bij ontvangst, receptie en diner of lopend buffet; Winkelcentra: zowel binnen als buiten een vrolijke noot voor klein en groot; Markten en braderien: kleurig, vrolijk, flexibel, dynamisch en extreem mobiel; Tehuizen voor verstandelijk beperkten: vrolijk, spontaan, ontspannen, gevarieerd, intiem en interactief met het publiek; Festivals: als kleine muzikale act op een terras of op straat; Themafeesten: als muzikale paashazen, griezels, zwarte pieten, kerstmannen.

Repertoire
Paratata is akoestisch en mobiel inzetbaar en bedient daarbij ook graag op de terrassen met behulp van haar "muzikale menukaart". Paratata serveert Hollandse-, Maritieme-, Mediterrane-, Amerikaanse- en Caribische specialiteiten en heeft naast verschillende drankspecialiteiten ook een zeer ruim assortiment aan kindermenu's. Ook verzorgt Paratata verschillende thema's, zoals het Pietenorkest, het Griezelorkest, het Paasorkest en het Kerstorkest. Zij komen verkleed met alles erop en eraan, speciaal voor uw thema.

Prijsinformatie (Priv feesten)
Vanaf Eur 605,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
264 Kb  Ballon
255 Kb  Calabrisella
254 Kb  Egyptain Reggae
261 Kb  Frankosiriani
259 Kb  La Partida
254 Kb  Marina
505 Kb  Nima Naja
524 Kb  Sadie Green

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.