DIZZY MAN'S BAND


1 2 
Populaire band uit de jaren '70 terug van weggeweest!

Biografie
In de jaren zeventig was de Dizzy Man's Band een begrip op de vele podia die ons land rijk was. Steevast zette de band onder de bezielende leiding van zanger Jacques Kloes de zaak op zijn kop met hun aanstekelijke vrolijke mix van rock en pop. Daarnaast scoorde de Dizzy Man's Band vele hits, iedereen boven de veertig zal zich knallers als 'The Show (1973) of 'The Opera' (1975), nummers met eeuwigheidswaarde, nog zeker herinneren! Deze beide grootste hits staan immers nog steeds in de Radio 2 Top 2000! Maar ook 'Jumbo', 'Matter of facts', 'Shocking', 'Dizzy on the rocks' en 'Tickatoo' liggen nog vers in het geheugen. Zanger Jacques Kloes bouwde wederom een 7-mans formatie om zich heen, met als eikpunten oud Dizzy drummer Joop Tromp en zijn sedert jaren vaste collega, Johan Bouquet (zanger-gitarist), waarmee hij onder de naam 'The Showbusters' met groot succes aan de weg timmert en waar de beide heren ook zeker niet mee zullen stoppen. Ook zijn er natuurlijk de altijd aanwezige humoristische live-acts waar de Dizzy Man's Band bekend om stond. Met gerenommeerde muzikanten als Robin Feltkamp (Bas), Jan Doedens (Trompet), Bert Ramaakers(Sax) en Hans Vos (Keyboard), klinkt Dizzy Man's Band weer als vanouds.

Repertoire
Goud van oud en Partytime! Natuurlijk zullen de bekende Dizzy Man's Band hits weer de revue passeren zoals onder andere 'The Opera', 'The Show', 'Matter of Facts', 'De Boerderij', 'Dizzy on The Rocks', 'Shocking', 'Jumbo' en 'Tickatoo'. De Live-optredens staan ook weer bol van de vele vrolijke acts met onder andere Super-Harry Bauerlasser (de neef van Heinrich, wereldrecordtitel 'boeren laten') en de Blues Brothers (een specialiteit van Johan & Jacques). Het wordt absoluut feest met ook de Swinging Sisters-act, Koos Alberts, Zangeres zonder naam (Broek) en kabouter Flop. Ook de liefhebbers van het oude 'Dizzy Repertoire' zullen hun hart kunnen ophalen met de nummers van onder andere Blood Sweat & Tears, Joe Cocker, Chicago en vele anderen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4380,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.