NIKKI (Nr.1)/IDOLS 2008


1 2 3 
Winares Idols 4: een fantastische zangeres met gevoelige snaren!

Biografie
Nikki Kerkhof werd geboren op 21 december 1983. Zingen is al van jongs af aan haar grote passie geweest. Nikki stond dan ook al vroeg op de planken. In Australie, waar zij tien jaar gewoond heeft, was ze op 11-jarige leeftijd lid van jeugdpopgroep Minipops. Teruggkomen in Nederland nam zij deel aan talentenjachten en zong in verschillende bands. Op jonge leeftijd heeft zij dus al heel wat podiumervaring op kunnen doen. In het najaar van 2007 deed Nikki auditie voor de vierde editie van het populaire programma Idols. Zij mocht door en bereikte uiteindelijk de live-shows. Daar viel ze op door een prachtige vertolking van 'Climb every mountain' uit de musical Sound of Music. Vanaf dat moment kon het niet meer stuk. Ze stootte door naar de finale en werd verkozen tot winnaar Idols 4.

Overige informatie
Nikki: "Zo zou je mij het beste kunnen omschrijven: Een op en top podiumbeest op zoek naar optimaal contact met mijn publiek. Het liefst wil ik na een optreden dat iedereen huiswaarts keert met het gevoel dat ze een geweldige ervaring hebben gehad, want dan pas ben ik tevreden."

Repertoire
Popmuziek met uitstapjes naar soul en blues.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4930,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.