DJ CHUCKIE


Uitgeroepen tot Best Urban DJ 2005!

Biografie
Rising star Dj Chuckie is niet meer weg te denken uit de Nederlandse party scene. Geboren in Paramaribo begon kleine Chuckie op 13 jarige leeftijd te experimenteren met muziek, geïnspireerd door legendes als Michael Jackson en Bob Marley. Hij draaide voor vrienden op verjaardagsfeestjes en samen met zijn broer gaf hij feestjes waarbij diverse promotors en clubeigenaren uitgenodigd werden, hierdoor stroomden de boekingen al gauw binnen. In 2004 brak hij definitief door in de muziek industrie. Tegenwoordig draait Chuckie in alle top clubs van Nederland maar ook in het buitenland staat hij hoog aangeschreven. In 2005 begon Chuckie met de Dirty Dutch Tour, de tweede editie in 2006 is inmiddels tot legendarisch verklaard. De CD ‘Dirty Dutch Propaganda’ (EMI Music Holland) en zijn Dirty Dutch Tour gingen in 2007 internationaal. Toch weet Chuckie in zijn overvolle agenda nog tijd vrij te maken voor goede doelen. Hij is ambassadeur van Unicef en ook van B the change.

Bijzondere optredens
Hij draait op grote muziek evenementen als ‘Luxurush’, 'Roger Sanchez Come With Me’ en 'Masters at Work’, om er een paar te noemen en hij heeft zijn eigen Dirty Dutch Area bij Mysteryland.

Behaalde prijzen
Chuckie heeft op 5 mei 2005 een Dutch Urban Award voor Best Urban DJ in ontvangst genomen.

Referenties
Chuckie verzorgde ook remixes voor onder andere La Rouge, Safari (band), RMXCRW, K-Liber (Viben). Partysquad, THC en Gio.

Overige informatie
Dj Chuckie is ambassadeur van Unicef en B the change. Speciaal voor B the change schreef hij het nummer 'B the change' (hoe kan het ook anders!). Het nummer 'B the Change' is geïnspireerd op quote’s van wereldleiders als Mahatma Gandhi, Nelson Mandela en Martin Luther King.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 5185,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x90 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.