DE SJON EN SJEFFRIE DISCOSJOWWW


1 2 3 
Met Sjon & Sjeffrie is het altijd feest.

Biografie
Sjon (Johnny Ruisch) en Sjeffrie (Jeffrey Erens) draaien als kinderact al een aantal jaar mee op het hoogste niveau binnen de entertainmentwereld. In de Sjon en Sjeffrie Discosjowww, die in opdracht voor pretpark Walibi World werd gemaakt, passeren in een half uur 25 meezing- en doeplaten de revue op zelfgemaakte karaokefilms; een concept dat inmiddels een groot succes is. Na de eerste succesvolle shows in Walibi World gingen in 2007 de remmen los bij Sjon en Sjeffrie. Zo stond het vrolijke duo met hun gezellige show al op Legoworld en Kinderparkpop, de twee grootste kinderevenementen van Nederland. Ook presenteerden ze in 2008 de wereldrecords stoepkrijten, skippyballen en 'Smooven' i.s.m Junior Songfestival winnaar Ralf Mackenbach. In 2009 namen Sjon & Sjeffrie de presentatie van de Nederlandse Pokemondays voor hun rekening en sloten ze het jaar af met tien spetterende Dolfijne Sint Shows welke in opdracht van het Dolfinarium te Harderwijk werden geschreven en geproduceerd.

Overige informatie
De Sjon en Sjeffrie Sjowww is een 30 minuten durende show waarbij de heren elke feesttent op hun kop weten te zetten. De combinatie van live dj set en tape act is uniek en scoort hoog bij het publiek. 'We weten op elke situatie in te spelen, we gebruiken liedjes van ons album en de grootste feesthits die Nederland rijk is' zegt Sjon. 'We staan vaker voor het dj-meubel het publiek op te zwepen dan achter het dj-meubel', vult Sjeffrie hem aan. Voor een extra dimensie kunnen er schermen worden toegevoegd, waarop komische filmpjes worden geprojecteerd met de teksten van de liedjes die gedraaid worden. Afhankelijk van het publiek (kinderen, studenten of bedrijfsfeesten) wordt de show volledig op de doelgroep aangepast.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1640,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.