ALLE 13 JAANKE


1 2 3 4 
Avondverscheurend en hartverwarmend... of andersom?

Biografie
Guan Deze weergaloze Brabantse Maffioso weet met al zijn charmes menig dameshartje op hol te jagen! Een meester op het gebied van 'potten & pannen' en zijn geraakte opmerkingen zullen zelden op het verkeerde moment te horen zijn! Vanachter zijn supersonisch drumkitje worden zijn wereldberoemde knipoogjes met veel gevoel voor liefde ontvangen (vooral door Ciska). Samen met Knee vormt Guan het swingende D-Koor! Ciska Deze brutale, pittige dame deinst haast nergens voor terug. Met haar gouden stembanden en charmante uitstraling weet zij het hartje van haast elke man (en vrouw) te veroveren! Ciska is al tijden wanhopig op zoek naar de vader van haar dochtertje, die elke show trouw in de armen het podium mee opgaat. Ze is er ook nog steeds niet uit welke roepnaam haar kleine meid het beste zal passen. Laat u verrassen door deze gebekte blondine, maarrr....u bent gewaarschuwd! Knee Zonder enige twijfel wordt deze swingende Brabantse Maffioso in hart en nieren één van de grootste voorbeelden genoemd uit de wereld van de zwarte en witte toetsen door ervaren kenners! Knee weet met bijzonder veel overtuiging en een koelbloedige indruk de harten van veel vrouwelijke fans voor zich te winnen! Een op en top muzikant met een indrukwekkend uithoudingsvermogen! Samen met Guan vormt hij het swingende D-Koor!

Repertoire
Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar zijn zeker ook niet vies van feestelijke tophits en knallers uit de hedendaagse popmuziek. Ludiek, hartverscheurend, theatraal, enthousiasme en humor zijn dé sleutelwoorden waarmee deze vier rasartiesten het publiek overhalen om uit volle borst mee te doen aan hun Smartelijk Meezing Spektakel! Zij zullen zich probleemloos aanpassen aan uw wensen en het feest zal gegarandeerd geslaagd zijn met deze 3 toppers!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1395,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.