DELLENOY BROTHERS


Veelzijdig, muzikaal duo met zeer breed repertoire.

Biografie
De grootste kwaliteit van Andy en Berry is ongetwijfeld de zang. Zowel Andy als Berry zijn zangers van hoog niveau. Beide hebben een uniek stemgeluid en zij weten het repertoire zeer goed onderling te verdelen zodat het maximale uit een lied gehaald kan worden. Zo zult u hen met het grootste gemak nummers van Frans Bauer horen zingen, maar 1 liedje later komt er een lied van Joe Cocker voorbij, en Elvis, en Kane, en Dorus, en Jannes, en Jan Smit, en ... en ... en ... Dat kan niet zullen de meesten zeggen! Maar, het moet gewoon gehoord worden. Ze zijn geen imitators maar ze zullen hun veelzijdigheid wel gebruiken tijdens het zingen. Een andere, vaak veel belangrijkere kwaliteit is hun gevoel voor het publiek. Het 'aanvoelen' van het publiek. De muziekkeuze aanpassen op het aanwezige publiek. Andy en Berry zijn entertainers! Zij worden niet voor niets door velen benoemd als 'feestduo'. Geen spelletjes, maar opzwepen, gek kunnen doen, op de bar staan, mensen mee laten zingen, enz. enz.

Overige informatie
Doordat zij hun instrumenten nog steeds 'echt' bespelen kunnen zij direct inspelen op de wensen en verzoekjes van het publiek. Het is echt: "U vraagt, wij draaien" waardoor hetzelfde effect bereikt wordt als bij het beroemde duelling-piano's concept, ... maar dan op keyboards. Men roept een verzoek, het duo speelt het direct. Het duo hoort iemand iets zingen in de zaal, zij spelen direct mee! Hierdoor is er een leuke interactie tussen het publiek en het duo.

Repertoire
Het repertoire is enorm groot waardoor ze altijd op elk evenement de juiste muziek kunnen spelen. Een rustig en stijlvol achtergrond muziekje is totaal geen probleem voor ze. Maar, de kwaliteiten komen pas echt tot uiting wanneer er een feest verwacht wordt. Meezingen, entertainen, heerlijk dansen en plezier maken. Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige smartlappen tot de beste top 40, van feestmuziek tot de seventies discomuziek. Soul, rock&roll, stijldansmuziek, caribbean, country, ... Noem maar op, zij kunnen het ten gehore brengen. Heeft u een thema show? Dan kunt u kiezen uit: - Nederlandstalig piratenfestijn - Country en western experience - Caribean latin show

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1555,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.