EL PASSIONATOS


Entertainment op de vierkante meter.

Biografie
In Bergen op Zoom staat tegenover het Markiezenhof, het Mexicaans restaurant "El Mundo de Carlita". Hier speelde Tony Gitano met Leo Eimers de Django-style. Uiteraard beiden zittend. En swingend. Op 15 juli 2000 - na afloop van een goed en muzikaal aangenaam omlijst diner - volgde een sessie met Jimi op een oude accordeon, die tot dan als muurversiering diende. Deze foto is die avond gemaakt door Carlita. Het muzikale raakvlak werd snel gevonden in de wals-musettes. Zo wist Tony te vertellen dat Django zíjn inspiratie had van de accordeon. Zeker weten dat "Padam" van Edith Piaff die avond is gespeeld en gezongen. Toch heeft het een tijdje geduurd voor Tony de telefoon pakte en Jimi belde voor een vervolg. Niet lang daarna werd in 2001 iedere maandagavond in "De Mexicaan" gespeeld, waarbij Tony voor het eerst ging staan én zingen! Jimi werd met Jazz en swing verrijkt. De samensmelting van de repertoires resulteerde in een gepassioneerd duo. Deze poster heeft in 2001 het publiek opgeroepen ook op maandagavond een hapje te komen eten, waarbij op live-muziek werd getrakteerd. Achteraf gezien waren dit live-repetities die het duo stevig hebben gevormd.

Repertoire
Met accordeon, gitaar en zang brengen zij een zeer breed repertoire, op muzikaal verantwoorde wijze. Zowel Nederlands, Frans, Spaans, Iers/Engels, en zowel swing, tango, jazz, rock 'n roll, populair, chansons, klassiek etc. En exclusief voor verzorgingstehuizen spelen zij liederen uit de oude doos, zoals bijvoorbeeld uit de bundel Kun je nog zingen, zing dan mee. Het repertoire is dus met recht heel divers te noemen!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 720,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.