CHECKPOINT SHOWBAND


1 2 3 4 
Een uitstekend allround orkest dat zijn gasten steeds weer verrast!

Biografie
Checkpoint is een showband, bestaande uit 5 instrumentalisten/zangers en 2 zangeressen. Sinds de oprichting in 1982, door Robert Swartz, heeft de band met succes honderden optredens verzorgd van Maastricht tot Den Helder voor bedrijfsfeesten, privé-feesten en andere evenementen. Ook internationaal heeft de band van zich laten horen met shows onder andere in Bosnië, Duitsland, België, Egypte en Cyprus.

Overige informatie
Checkpoint treedt avondvullend op met verschillende sets. Iedere set wordt geaccentueerd door middel van lichteffecten, geluid en speciale kleding. Het repertoire, het volume en de kleding worden aangepast aan de wensen van de klant. Ter ondersteuning van het orkest arriveren twee technici ruim van tevoren op de locatie om de licht- en geluidsinstallatie op te bouwen en zorg te dragen voor de juiste balans en aanpassing van deze apparatuur in de feestzaal. Perfecte kleding, vakkundige geluid- en lichttechnici en een zeer klantvriendelijke opstelling zorgen ervoor dat dit uitstekende allround orkest steeds weer zijn gasten weet te verrassen.

Repertoire
Behalve evergreens en hits uit de jaren '60 tot en met nu, speelt Checkpoint ook actueel top 40- en top 100-werk, Nederlandstalige nummers, achtergrondmuziek en Zuid-Amerikaanse muziek. Daarbij kan men, indien gewenst, ook een complete ABBA- en Madonna-show brengen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3465,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.