PATRICIA FOORT


1 2 
Een uitstekende zangeres voor uiteenlopende gelegenheden.

Biografie
Zij is op 30 juli 1971 in Dordrecht geboren. In 1976 emigreerden haar ouders naar hun vaderland, Suriname. Toen zij 9 was zijn ze weer naar Nederland teruggekomen en is zij in Dordrecht opgegroeid. Vanaf haar 6e levensjaar zingt zij al. Eerst gewoon mee met de radio en daarna op school en in de kerk. Hierna is zij in kinderkoren, jeugdkoren en gospelkoren gaan zingen. Eén daarvan was Excelsis Excelcis. Zij heeft in een aantal bandjes gezeten, waaronder de danceclassics band Brickhouse. Op 1 februari 2003 was zij te bewonderen bij Ned 2 bij de Tros in het achtergrondkoor van Mary Amora`s Somewhere by the river tijdens een voorronde van het National Songfestival. En die hebben ze gewonnen! Dus op 1 maart 2003 stonden ze in Ahoy bij de finale van het Nationale Songfestival. En tegenwoordig zingt zij dus in de band Lady Marmelade, maar is zij ook als solozangeres te boeken. Lady Marmelade is in mei 2004 ontstaan door samenkomst van 4 zeer ervaren muzikanten: gitarist Ralph, bassist Jimmy, drummer Jeffrey en dus zangeres Patricia Foort. Een 4-mans/vrouw allround formatie die op al uw feesten en partijen zeker niet zal misstaan.

Overige informatie
Haar optredens doet zij met behulp van orkestcd's, eigen geluidsapparatuur (geschikt voor 200 man) en een geluidsman die tijdens haar pauzes passende muziek ten gehore zal brengen indien u dit wenst. Bij haar optredens op huwelijksceremonies komt zij met kleiner geluidsapparatuur en zonder geluidsman.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 390,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x3 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
235 Kb  Evergreen
235 Kb  Inferno
476 Kb  disco inferno

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.