ALEQSANDER


1 2 3 4 5 
Aleqsander... meer dan een artiest!

Overige informatie
Aleqsander treedt veelvuldig in het buitenland op. Zo verzorgde hij eerder optredens in ondermeer Duitsland, Indonesië, Gambia en Hongkong. Aleqsander zorgde daar voor een fantastisch showprogramma. Ieder feest is geslaagd als Aleqsander langs is geweest. Op zijn site www.aleqsander.com treft u leuke foto- en video-impressies aan van zijn reizen en concerten. Aleqsander is solistisch als tape-artiest te boeken. Hij kan echter ook uitstekend optreden met een groot (show)orkest of bigband. Hij hanteert daarbij dezelfde tarieven. De opdrachtgever dient wel zelf voor de arrangementen te zorgen, als het begeleidende orkest hier niet over beschikt. Is hiervoor een extra repetitie gewenst, dan brengt dit meerkosten met zich mee.

Repertoire
AleqSander zingt voornamelijk Latin Pop. Zeer dansbare muziek met een romantisch tintje. Met zijn warme stem zingt AleqSander gedurende 30 minuten de zaal plat en laat hij zijn publiek met een fantastisch gevoel achter. Enkele nummers uit zijn zeer brede repertoire zijn; Papa Chico, Blinded, Secret Love, If You Believe, Hero (fast), Water, Passion Of Love, Bailamos, Impossible Dream, If Tomorrow Never Comes, Hero (slow) en You Raise Me Up.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1360,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x40 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  Hero (fast)
468 Kb  If Tomorrow Never Comes
470 Kb  Impossible Dream
471 Kb  If You Believe
468 Kb  Secret Love
442 Kb  Hero (slow)
470 Kb  Bailams
469 Kb  Water
472 Kb  You Raise Me Up (live)
469 Kb  Passion Of Love
469 Kb  Papa Chico
468 Kb  Blinded

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.