HET WINKE WAGNER QUARTET


1 2 
Genieten van easy listening en jazz...

Biografie
Winke Wagner zingt al een groot deel van haar leven in veschillende ensembles. Deed Hoge Hotelschool Maastricht maar volgde wekelijks zanglessen. Zong lange tijd in een partyband. Haar passie voor jazz heeft haar ertoe bewogen enkele jaren geleden muzikanten te zoeken om zo een eigen quartet te vormen. Na een roerige zoektocht heeft ze nu de juiste partners gevonden om met veel gevoel en plezier een zalige “jazz sound” ten gehore te brengen. Een welkome verschijning op elk podium en een warme stem; dit is Winke Wagner!! Drummer Aad Faasse zorgt voor een subtiele en swingende ritmische ondersteuning in het Quartet. Hij kan echter ook flink “uitpakken” als dat nodig is….. Na zijn opleiding aan het Hilversums Conservatorium waar hij samengewerkt heeft met bijvoorbeeld de Amerikaanse Jazz-zangeres Deborah Brown, heeft hij o.a. met de Daylight Super Band talloze Nederlandse artiesten begeleid. Dat waren artiesten als bijvoorbeeld Marco Borsato, Rene Froger en Anita Meijer. Zijn liefde voor het jazzy getinte repertoire in brede zin des woords gebruikt hij nu om u met het Winke Wagner Quartet een onvergetelijke avond te bezorgen. Lucas Suringar (Den Haag 1957) heeft op zijn 16e zijn brommer voor een bas geruild, en hem daarna niet meer losgelaten. Lucas heeft gestudeerd bij Arnold Dooyeweert en John Clayton. Winnaar V.P.R.O. Meervaart Jazz-concour in 1983. Naast het spelen bouwt en restaureert hij ook contrabassen. Floor van Os (Amsterdam 1974) is afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium/Sweelinck in 1999. Hij heeft in diverse bands gespeeld, onder andere Little Red Riding Hood, E-matic, De Raggende Klinkers en het Kees Oosterwijk Trio.

Overige informatie
Het Winke Wagner Quartet is uitstekend inzetbaar tijdens diners dansants, privé feesten en bedrijfsborrels. Schakelt moeiteloos over van stijlvolle achtergrond- naar swingende dansmuziek. Of het nu om een intiem huwelijksfeest of een grootse nieuwjaarsreceptie gaat, het Winke Wagner Quartet zorgt voor de passende muzikale omlijsting. Het Quartet laat een onvergetelijke indruk achter. Op tijd en strak in het pak verschijnen is een eerste vanzelfsprekendheid. En dan.... luisteren en genieten maar!

Repertoire
Het repertoire van het Winke Wagner Quartet is een mix van jazz, lounge en soft pop en doet erg denken aan dat van de radiozender Arrow Jazz FM, een muziekje waar je nog lekker bij kunt praten en dineren. De musici staan altijd open voor verzoek nummers.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1525,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
357 Kb  its alright with me
347 Kb  i wish
382 Kb  popsickle toes
366 Kb  that old devil called love
384 Kb  cold cold hart

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.