DJ ROY GATES


De 'Roy Gates-sound' is wereldwijd bekend.

Biografie
Roy Gates, artiestennaam van Roy Poortmans, begon zijn succesvolle carrière begon als dj en producer bij Radio 538. Zijn allereerste single 'How Deep' (2004) behaalde meteen een hoge plaats in de hitlijsten en werd wekenlang gedraaid bij grote radio- en televisiestations. Met steun van bekende dj's als Armin van Buuren, E-Craig en dj José maakte Roy Gates de opvolger 'On My Way' (2005). Zijn derde single, 'We Rock Together', waarvoor dj en producer E-Craig de remix verzorgde, scoorde opnieuw hoog in de hitlijsten en zette Gates wereldwijd op de kaart. De 'Roy Gates-sound' was zelfs op diverse Amerikaanse dance-stations te horen. Naast zijn vele optredens in binnen- en buitenland is Gates ook vaak in de studio te vinden. Zijn hitsingles staan wereldwijd op meer dan een miljoen compilatie-cd's. Met deze successen vestigde deze dj en producer zijn naam als grote speler in de muziekmarkt.

Bijzondere optredens
Tijdens het Koninginnedagspektakel in Amsterdam op 29 april 2006 zette Roy Gates het Museumplein op zijn kop met een spetterend optreden. Ook een hoogtepunt in zijn draaicarrière is Trance Energy, waar hij maar liefst 250.000 mensen het hoofd op hol liet brengen!

Overige informatie
Roy Gates is inmiddels een bekende naam in de dancescene en hij bedient geregeld 'the Wheels of Steel' in diverse toonaangevende clubs in Nederland, Polen, Spanje, Griekenland en Duitsland. Dj Jean noemt hem al 'The new Tiësto'. De nieuwste single van Roy Gates, 'Midnight Sun', komt in oktober 2006 uit.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1640,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.