MELVIN WARNING


Met dj Melvin Warning in je club is feestelijk succes verzekerd!

Biografie
Op 12-jarige leeftijd raakte Melvin Warning geïnteresseerd in housemuziek en ontdekte hij dat er meer was dan alleen luisteren: hij wilde zijn eigen geluid creëren. Na drie jaar thuis platen draaien waagde hij op zijn vijftiende de sprong naar de buitenwereld. Dj's die op dat moment de toon aangaven, leerden hem de kneepjes van het vak. Melvin Warning draaide gabberhouse en hardcore, maar deze muziekkeuze veranderde toen hij bij club IT in Amsterdam verzeild raakte. In 2000 won Melvin Warning de dj-wedstrijd in de Randstad en werd vervolgens huis-dj bij de bekende afterpartyclub Chillnight. Een jaar later draaide hij op diverse feesten, zoals Crazyland, Mangaparty en de Fast Forward Dance Parade in 2001, 2002 en 2003. Ook trad hij geregeld op in verschillende clubs zoals Marcanti Plaza, Ministry of Dance, Tropicana en Pacha. Laatstgenoemde club haalde Melvin Warning binnen als huis-dj. De internetradiostations Dancenet FM en Fresh FM hebben geregeld Warnings draaikunst laten horen. Op dit moment zou Melvin Warning graag een plaat maken met een funky geluid.

Recensies
Eén ding is zeker: met dj Melvin Warning in je club is feestelijk succes verzekerd. (Partyreport Club Organza, maart 2005)

Overige informatie
De producties van Melvin Warning worden gedraaid door dj's van grote naam: Paul van Dyk, Tiësto en Armin van Buuren.

Repertoire
Melvin Warning wil het publiek graag vermaken met zijn krachtige en energieke geluid. Zijn stijl is Groovy Club, Club Trance, Progressive, Tribal, kortom: alles wat opzwepend klinkt.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1055,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.