DJ YVES DERUYTER


Zolang zijn publiek danst en lol heeft, doet hij zijn werk goed.

Biografie
Yves staat bekend om zijn producties en is al jaren getekend door Bonzai Records. Zijn eerste single "Animals" werd een grote club hit in BelgiŽ. Met zijn tweede single veroverde hij ook de Duitse markt. "Rave City" werd een daverend succes en ging meer dan 50.000 keer over de toonbank. De opvolger "Calling Earth" was weer een succes met 70.000 verkochte singles. Na "A Story About House", dat niet zoveel teweegbracht, was "The Rebel" een wereldwijd succes. Deze top-track betekende de internationale doorbraak voor Yves Deruyter. De single was tevens de aankondiging voor zijn eerste album "D-Album" dat alle voorgaande singles bevatte. Eigenlijk wilde Yves alleen maar wat pakkende exclusieve tracks produceren om tijdens zijn eigen sets te draaien in 2004. Dit resulteerde echter in de monsterhit remix van Underworld's "Born Slippy". Vanaf het moment dat dit nummer tijdens een show van Armin van Buuren op de radio werd gedraaid, ontstond een enorme hype in DJ-land. Een selecte groep van internationale DJ's kreeg de track en de reacties waren overweldigend! Hierop besloot Yves het nummer ook op vinyl uit te brengen.

Bijzondere optredens
Yves Deruyter draaide in beroemde Belgische clubs als Globe, Barocci, Cherrymoon, Illusion, Extreme, Bel-Air, Carat en Maxx. Eens per maand draait hij een vrijdag op Fuse (Mad Club, BelgiŽ). In de tussentijd draait hij op grote feesten als May Day, Love Parade, Energy, Nature One, Trance Energy, Innercity, Mystery Lannd, Qontact, Frequence, Inside Out, Passion, Godskitchen, The Gallery, Slinky, Frisky, Gatecrasher, I Love Techno, Axion Beach Rock, Antwerp Is Burning en Clubland.

Overige informatie
De visie van Yves Deruyter op zijn toekomst in de muziek is en blijft dezelfde: muziek maken voor de mensen. Voor Yves is het belangrijk dat zijn publiek zich vermaakt terwijl ze naar zijn muziek luisteren of erop dansen. In het verleden werkte hij met Frederico Santini, maar tegenwoordig Dirk "M.I.K.E." Dierickx en Laurent zijn vaste sparringspartners. Beide zijn momenteel de belangrijkste producers bij Bonzai Records.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 2010,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.