BURNING FLAME


1 2 3 4 5 6 7 
Zij maken waar wat anderen beloven!

Biografie
Burning Flame is een rock-coverband die in 1997 is opgericht. Als doelstelling werd gekozen voor een meer dan gemiddelde coverband die kwaliteit en show hoog in het vaandel heeft. Na enkele wisselingen is de band geworden tot wat ze nu is, een band die kwalitatief op hoog niveau speelt en ook aandacht besteed aan het show-element.

Referenties
Burning Flame beschikt over goede referenties, waaronder: - de rockband Avalon, waar Burning Flame enkele malen het voorprogramma voor heeft verzorgd. - Theater Landgraaf, waar de band al enkele jaren achtereen een spektakelshow geeft. - Café op de Bösch - Broekpop - Ambachtpop - Café de Passerel - Café de Sluis - Muziekcafé Woetsjtok

Overige informatie
Naast muzikale kwaliteit besteed de band ook de nodige aandacht aan het visuele aspect. Men maakt gebruik van "intelligent" lich,t dat door ervaren mensen bediend wordt. Daarnaast dragen de muzikanten ook hun steentje bij. Ze vliegen over de bühne, rennen al spelend door de zaal. Kleding wordt gewisseld, poses worden aangenomen. Er wordt gespeeld met het publiek. De bandleden vullen en voelen elkaar perfect aan. Een nummer van Van Halen kan op een reggae-achtige wijze gespeeld worden zonder dat men het van te voren heeft geoefend of heeft afgesproken. De band speelt het liefst twee sets van 1 1/2 uur, maar dit kan indien gewenst in overleg aangepast worden. Ook presteren ze het om een grote show te doen, zonder pauze! Dus 2 1/2 tot 3 uur een non-stop show! Eventueel kan Burning Flame ook voor een voorprogramma zorgen.

Repertoire
Als voorbeeld hebben de jongens de grote shows van de jaren '80 voor ogen. De leden hebben allemaal hun eigen muzikale voorkeur: Martin is gek van Toto en Dreamtheater. Daniël laat zich inspireren door Cream, The Beatles en Queen. Mark is helemaal leip van Metallica en Math houdt het meer bij Kiss en Aerosmith. Gooi dit allemaal bij elkaar, hussel het een beetje, voeg een fantastische lichtshow en goed geluid toe en men heeft een Burning Flame Show. Daarnaast wordt er elke week gewerkt aan vernieuwing of verbetering van het repertoire.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1160,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x90 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.