DE MIKX


1 2 3 4 5 6 
Een act met uitstraling en stijl, altijd de juiste Mikx voor uw feest!

Overige informatie
Bij "De Mikx" is er altijd ruimte voor 'latent talent'. Pak zelf de microfoon en wordt de ster van de avond. Heeft u speciale verzoekjes of fantastische herinneringen aan die ene speciale lovesong, laat het weten en grote kans dat onze entertainers u gedurende de show weten te verrassen. Aan het einde van de avond krijgt een ieder die op het podium heeft gestaan een cd met daarop zijn of haar prestaties, die dus voor de eeuwigheid bewaard zullen blijven. Echt een leuke gadget voor uw gasten en ze zullen verbaasd staan van het klinkende resultaat.

Repertoire
Entertainment is sfeerbepalend en doorslaggevend voor het succes van uw evenement. Een unieke act zorgt onvoorwaardelijk voor een meerwaarde. "De Mikx" heeft een uitgebreid en veelzijdig repertoire en door de jarenlange ervaring weet "De Mikx" wanneer er rustige inloopmuziek gewenst wordt, maar ook wanneer iedereen moet kunnen swingen of helemaal 'uit z'n dak' moet gaan. Een prachtige ballad aan de vleugel of een vette dancehit achter de synth, het zit er allemaal op bij "De Mikx".

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3235,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  It's in your eyes
470 Kb  Angel
416 Kb  If I aint got You
282 Kb  I'm out of Love

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.