GOOFY AND THE REGULARS


Lekkere strakke muziek met een ietwat schurende ‘Joe Cocker’-stem.

Biografie
Het begon met een feestje ergens boven in de bergen. Eén van de aanwezigen gedroeg zich prettig gestoord, de rest was 'normaal', maar allen hadden de drang om muziek te maken. Sinds 1983 repeteren de leden iedere week bij Jaap thuis. Die plek en dat moment bleken bijzonder inspirerend voor 'goofy grooves' en 'regular love songs'. In 2003 vierde de band zijn 20-jarige bestaan met de uitgave van het album 'Cruise Control'. Na de CD’s ‘Delayed’ (2002) en ‘Burning Candles’ (2005) is het tijd voor de nieuwe CD: ‘Flat Lands’. Deze is in 2008 uitgebracht en heeft enorm veel positieve reacties gehad. Het resultaat is fantastisch en wordt zelfs door de recesenten als 'veelzijdig' en 'van hoogste kwaliteit' beschreven. Door het masteren in Amerika heeft de kwaliteit van het album nog eens een extra dimensie gekregen. Vanuit de platenbusiness is er grote interesse.

Recensies
De lekkere strakke muziek en ietwat schurende ‘Joe Cocker’-stem van de zanger kwamen als een golf over het publiek heen. Vooral het orgel en de mondharmonica zorgde voor lekkere afwisselend nummers. De teksten werden door de zanger met veel gevoel gezongen en kwamen ook echt over. Verder deed hij zijn naam eer aan want hij stond prettig gestoord gebruik te maken van het hele podium.

Repertoire
Ze spelen een interessante mix van blues, rock, funk en pop. Hoewel de roots van de band in de blues liggen, is het werk van Goofy and the Regulars veelzijdig te noemen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 855,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
472 Kb  Goofy's Boogie
588 Kb  Early Morning Ferry
589 Kb  Contemplating
589 Kb  Burning Candles
566 Kb  Cruise Control
472 Kb  Rollin' Up The Roaches
472 Kb  Freak out and fly away
472 Kb  Rampant Rita

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.