ALLROUND DUO PARTY MELODY


1 2 3 4 5 
Voor swingende mensen en stille genieters.

Biografie
Karin zingt al twintig jaar in diverse bands en duo's. Als countryzangeres, maar voor het poprepertoire draait ze haar hand evenmin om. De muzikale carrière van Willem begon 25 jaar geleden. Hij was drummer in verschillende bands en stapte na verloop van tijd over op zang. Beide leden hebben ruime ervaring met het optreden bij allerlei soorten gelegenheden, zoals bruiloften en verenigingsfeesten, in zowel binnen- als buitenland.

Overige informatie
Van bruiloft tot braderie, van sportvereniging tot diner-dansant, van buurt- en/of wijkcentrum tot gezellige middag/avond in het bejaarden- of verzorgingshuis. In combinatie met een blaaskapel kan dit duo ook de dansmuziek op een carnavalsfeest verzorgen.

Repertoire
Door de jarenlange ervaring heeft dit duo een repertoire kunnen ontwikkelen waarmee zij elk feest kunnen voorzien van een heerlijk, en vooral dansbaar, 'voor elk wat wils' repertoire. Van een heerlijke foxtrot tot Engelse en Weense wals, van reggea tot Hollandse meezingers en een polonaise. Van country tot swingende Zuid-Amerikaanse Samba en disco, en van heerlijk rustig tot uitnodigende swingmuziek.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 795,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.