BANDA NOBRA


1 2 
Energieke swingende ritmische percussie in diverse landstijlen.

Biografie
Tot eind 1997 heeft de wereld het zonder Banda Nobra moeten doen, maar na hun oerknal in december van dat jaar werd het leven ineens een stuk vrolijker. Het duurde nog tot Koninginnedag 1998 voordat zij met hun muziek naar buiten kwamen, maar toen was ook meteen het hek van de dam! Mensen begonnen spontaan te dansen, en ze kwamen die avond zelfs op TV! Kortom: een flitsend begin! Na dit zeer geslaagde debuut volgden snel veel aanvragen voor optredens.

Referenties
Banda Nobra heeft al de meest uiteenlopende optredens gehad: op allerlei festivals, in de nodige kroegen, bij de opening van de Nederlandse filmdagen, op het circuit van Zandvoort, bij Europacup-wedstrijden van PSV, in een groot landhuis, op vliegveld Welschap, bij basketbalwedstrijden van eredivisie-club Eiffel Towers, tijdens Festa do Samba (onderdeel van FiŽsta del Sol), op studentenfeesten, bij openingen van restaurants en winkels, etc. Ook buiten onze landsgrenzen zijn ze inmiddels bekend. In de zomer van 1999 zijn ze onder het mom van de eerste Europese tournee naar Frankrijk en Spanje geweest. Ook in Duitsland, op het Bremer Karneval, is men zeer enthousiast over Banda Nobra. Ze zijn daar een graag geziene gast.

Repertoire
In de loop van de jaren is het repertoire flink uitgebreid. Naast de bekende Braziliaanse ritmes (samba, samba reggae, timbalada, maracatu) spelen ze inmiddels ook breaks en nummers in afwijkende, maar daarom niet minder swingende stijlen als funk, Cubaans, Afrikaans en Japans. Verder houden ze van ritme-wisselingen en dynamiek, zodat ze een geheel eigen geluid hebben ontwikkeld.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 610,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x25 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.