NICK & SIMON


1 2 3 
Met eigen nummers verwent dit Volendams duo het Nederlandse publiek.

Biografie
Nick Schilder (6 november 1983) begon op 8-jarige leeftijd met gitaar spelen. Op zijn 17e begon hij met Simon te zingen en nummers te schrijven. Drie jaar later bereikte hij de 11e plaats bij 's Nederlands bekendste talentenjacht: Idols. Een ervaring rijker en in het bezit van een platencontract begint hij met Simon aan een groot avontuur. Simon Keizer (16 mei 1984) is de andere helft van Nick & Simon. Hij maakt al 5 jaar muziek met Nick en sinds 3,5 jaar schrijft hij nummers met Jan Smit. Vanaf zijn vierde jaar wilde hij al zanger worden en gezien de ontwikkelingen is het zeker dat dat gelukt is. De debuutsingle Steeds Weer wordt direct opgepikt door de Nederlandse radiozenders en belandt in de tipparade van de Top 40. Het duo maakt het televisiedebuut in het programma van Paul de Leeuw. Daarna groeit de fanschare in rap tempo. Op 12 mei 2006 verschijnt het titelloze debuutalbum. De cd komt op de tiende plaats binnen in de Mega Album Top 100. De single Verloren bevat als extra akoestische versies van het titelnummer, De Stad Amsterdam (Jacques Brel) en Warme Winter. Van de ongeveer 140 optredens in dat jaar zijn er tien in het voorprogramma tijdens Jan Smits tournee. De toekomst ligt aan de voeten van dit talentvolle en unieke tweetal.

Bijzondere optredens
Diverse televisieoptredens in programma's van o.a. RTV Oost, Ivo Niehe, Robert Jensen, Paul de Leeuw, Carlo en Irene, TMF.

Behaalde prijzen
Originele Rembrandt (2006) Zilveren Harp (2007) TMF Borsato Award (2007)

Repertoire
Men brengt voornamelijk zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes. Van vrolijke up-tempo nummers tot aan meeslepende ballades. Enkele titels: Spaanse Duif, Steeds Weer, De Soldaat, Vaarwel verleden, Warme Winter, Wegen Van Dit leven, Diamanten Ringen, Als Een Zomer Voorbij, Verloren, Herwinnen, Onvoorstelbaar en Nooit Samen Zijn.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 12970,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.