FLOORTJE (Nr.2)/IDOLS 2006


1 2 3 
Van apothekersassistente tot idol!

Biografie
Floortje Smit (Amsterdam, 16 juli 1983) groeit op in het Brabantse Oss. Ze gaat werken bij Apotheek Zieseniss in Amsterdam en wordt apothekersassistente. Ze heeft weinig voorgeschiedenis in de entertainmentwereld. Floor volgde enige tijd een danstraining en verichtte wel eens wat studiowerk. In 1998 doet Floortje mee met de Soundmixshow met Hero van Mariah Carey. Daarmee wint ze de publieksprijs en wordt 4e. Zo sleept ze een platencontract binnen. Veel horen we niet van Floortje, wat haar doet besluiten mee te doen aan Neerlands grootste talentenjacht Idols. Ze is bij jury en publiek een groot favoriet. Velen denken dat Floortje gaat winnen. En als er zelfs wordt gezegd dat op 16 januari is besloten Floortje te laten winnen is iedereen er al helemaal zeker van dat zij de winnaar zal worden. Maar het tegendeel blijkt waar te zijn, wanneer Floortje op 11 maart met een keelontsteking tegen RaffaŽla moet strijden in de finale. Ze verliest met 42% van de stemmen. Een paar weken na de Idolsfinale wordt bekendgemaakt dat Floortje geen platencontract bij Sony BMG krijgt. Een paar dagen later biedt The Entertainment Group haar wel een platencontract aan. Op 22 september 2006 komt haar eerste single 'Wake Up' uit. Het nummer wordt echter niet het succes waar men op had gehoopt. Toch zal Floortje begin 2007 opnieuw een gooi doen naar de vaderlandse hitlijsten. In 2007 komt haar eerste album uit, waarop een duet met Ronan Keating te horen is.

Overige informatie
Floor staat bekend als meelevend en een doorzetter, ze probeert zoveel mogelijk haar eigen dromen na te jagen en niet al te bang zijn om fouten te maken of te falen. Haar motto is dan ook "Do your best and leave the rest!".

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 2625,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.