DEXTER


Puur, ruw, live & feest!

Biografie
Dexter bestaat sinds november 2000. Van begin af aan blijft het niveau en daarmee ook het plezier bij Dexter groeien. Eind 2002 is naar aanleiding van enthousiaste reacties van het publiek zanger Pim aan de band toegevoegd. Hij vormt nu met zangeres Iris een vocaal tandem die het publiek tot in de late uurtjes alle hoeken van de dansvloer kan laten zien.

Referenties
Enkele wapenfeiten die zijn bereikt: - Bijna elke week een optreden door het hele land. - Voorprogramma's: Rob de Nijs, Lois Lane, Jovink en de voederbietels, Green Lizard, Brainpower, Band Zonder Banaan, de Kreuners (BE). - Optredens als: Nijmeegse Vierdaagse, Heeren van Aemstel. - Wintersport tour 2003 in de Franse Alpen - Zeeland Zomertour 2003 (11 optredens in Zeeland). - Regelmatige optredens in Café Meander en de Heeren van Aemstel Amsterdam - En niet te vergeten: Frequent spelen we op een bruiloft om een bruidspaar te helpen met een knallende start van hun huwelijk!

Repertoire
Het repertoire van Dexter is afwisselend, maar vormt zeker een eenheid. Op het podium wordt met veel enthousiasme zowel werk van Anouk, Melissa Etheridge en Lenny Kravitz gebracht, als nummers van de Dijk, Kane, Blřf, Patti Labelle, Tina Turner, The Pointer Sisters en Anastacia.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1920,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
591 Kb  korte compilatie

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.