KUS


1 2 3 4 
Vier leuke energieke meiden met vrolijke en puntige liedjes.

Biografie
De speurtocht naar veelzijdig, muzikaal talent voor de nieuw op te richten meidengroep Kus speelt zich af in muziekstudio Soundwise, epicentrum van het producersduo Fluitsma & Van Tijn. Tijdens de audities springen direct drie pittige zangeressen eruit: de stijlvolle Meike (1981), de sportieve Anouk (1982) en de hippe Monique (1982). Hun energieke performance, enthousiaste uitstraling, mooie stemgeluid en strakke dancemoves kloppen helemaal. Al snel wordt duidelijk: deze meiden willen niets liever dan op het podium staan! Tussen het dansen en zingen door krijgen de dames gelukkig wel wat eten en drinken voor de broodnodige energie. Drie keer raden van wie? Van Fleur! Deze enthousiaste blondine loopt tijdens de audities toevallig een paar weken stage in studio Soundwise. Haar punky uitstraling en juicy grapjes in de studio zijn zó ondeugend, dat ze door Fluitsma & van Tijn gevraagd wordt óók te auditeren. En wat blijkt? Fleur (1987) heeft een gouden keeltje en is ook al jaren een lenige dancebabe. Met Fleur, de naughty benjamin van het stel, is Kus compleet!

Overige informatie
Na de geboorte van Kus met knallende champagnekurken (en veel kussen natuurlijk!) gaat het inmiddels hechte vriendinnenclubje aan de slag met het verzinnen van onderwerpen waarover ze graag willen zingen. Ze weten alle vier goed raad met de vrolijke, puntige liedjes van Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het resultaat is de debuutsingle “Lekker Ding” – een catchy liedje over het broertje van een vriendin dat ineens een lekker ding is geworden. Maar wie van de dames geeft hem zijn eerste zoen? “Lekker Ding” typeert een échte Kus-song: xxx-tra eigenwijs en direct in de belevingswereld van jongeren.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4320,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.