HALFVOL


Een heerlijke Nederpopcoverband met blazerssectie.

Biografie
De band Halfvol is opgericht in het jaar 2000 en heeft intussen als Nederlandstalige coverband veel optredens mogen verzorgen voor duizenden mensen. De geheimen achter het succes van deze formatie zijn de muzikanten, het intensieve contact met het publiek en de blazerssectie die de optredens net dat extraatje geven. Met het idee om met eigen nummers aan de slag te gaan, heeft Halfvol de afgelopen jaren hard gewerkt om een repertoire op te bouwen. Dit heeft geresulteerd in een toegankelijk eigen repertoire van vernieuwende Nederlandstalige popnummers. In het najaar van 2007 bracht Halfvol het minialbum 'Vannacht kan ik nog ver' uit. Halfvol staat te springen om haar muziek te spelen en te delen met iedereen. De band wil dan ook op zoveel mogelijk festivals en evenementen van de partij zijn. Maar het is het ten zeerste aangeraden de band in het echt te zien en te horen. U zult er geen spijt van krijgen, alleen wellicht een schorre keel!

Repertoire
Aanstekelijke en toegankelijke Nederlandstalige popmuziek die iedereen kent. Naast nummers van onder meer Blřf, De Dijk en Clouseau speelt Halfvol ook af en toe nummers van eigen makelij, nummers die uitstekend passen bij de rest van het repertoire.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1365,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
492 Kb  ik kan het niet alleen
597 Kb  overal bij zijn
481 Kb  iedereen is van de wereld
586 Kb  vannacht kan ik nog ver
603 Kb  teveelbeloofd
639 Kb  stap terug op de grond
628 Kb  ik wacht op jou

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.