APESJIT


"Resultaten behaald in de toekomst zeggen niets over ons rendement".

Biografie
Begonnen als een rammelig punkbandje, maar na ruim 6 jaar ervaring uitgegroeid tot een live-act van formaat, waarbij muzikaal weinig stromingen genegeerd worden. Dat niets ApeSjit te gek is, bewezen ze door een optreden te verzorgen op een rijdende vrachtwagen en niet zomaar over de weg, nee over de crossbaan van Halle, tijdens het Zwarte Cross festival. In 2002 ontstond ApeSjit eigenlijk als een grap. De vijf bandleden dachten: "Wat al die bands kunnen, dat kunnen wij ook". Het bleek al snel dat ze het bij het rechte eind hadden. Ze wisten menigeen te verrassen door rock, punk, metal, ska, reggae en folk te mengen met eigen Nederlandstalige teksten en een voor velen onvergetelijke live-show. Nog steeds vastberaden om meer podia, feesttenten en festivals kennis te laten maken met hun fenomeen punk ’n roll, raast de ApeSjit-karavaan door heel Nederland.

Bijzondere optredens
De band stond in 2005 met succes op het Eurosonic festival waar ze als afsluiter in Club 29 de hele tent op zijn kop zetten!

Referenties
Apesjit treedt met name op in cafés, feesttenten en festivals.

Overige informatie
ApeSjit is continue druk bezig met nieuw materiaal dat af en toe op het publiek "getest" wordt. Mede daardoor is het nummer "WoeTangJan" met succes opgenomen. Dit nummer werd onder alle lokale, regionale en landelijke radiostations verdeeld. De eerste reacties logen er niet om en waren enthousiast.

Repertoire
Muzikaal worden door deze band weinig stromingen genegeerd; metal, punk, ska, folk, reggae en rock...... alle genre's komen voorbij. Apesjit brengt eigen nummers met een eigen geluid.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x90 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  Kater
469 Kb  Klittuhband
469 Kb  cool-3fm

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.