PAUL RICHARD


1 2 
Verrassend anders, verrassend veelzijdig!

Biografie
Op jonge leeftijd begon Paul Richard met het bespelen van verschillende instrumenten. Uiteindelijk ging hij keyboard spelen. Na een aantal jaren in een vriendenbandje voor de lol te hebben gespeeld, begon hij in 1994 serieus als toetsenist bij een dansorkest. Paul is inmiddels al weer jarenlang actief als eenmansorkest op bedrijfsfeesten, bruiloften, enz. Paul had echter het idee dat er wat miste aan zijn setup. De uitstraling kon beter. Hierop ontwierp en bouwde hij zelf een Intelligent Digital Grandpiano. Hierdoor is alles mogelijk van pianomuziek tot top 40, de sky is the limit. Paul Richard weet als geen ander welke eisen het publiek stelt. Kwaliteit is belangrijk. Paul Richard zorgt voor een onvergetelijk optreden voor zowel de opdrachtgever als voor de gasten.

Overige informatie
Dus… zoekt u een veelzijdig muzikant die uw feest of gelegenheid tot een succes kan maken? PAUL RICHARD! Veelzijdig, swingend en supergezellig! Maakt ook uw feest tot een succes!

Repertoire
Van instrumentale pianomuziek tot en met top 40. Door zijn veelzijdig en uitermate breed repertoire is Paul Richard overal inzetbaar, op de voorgrond of juist op de achtergrond. Voor meer informatie over Paul Richard kunt u ook zijn internetsite bezoeken. Het adres is www.pianist.paulrichard.nl

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 610,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
352 Kb  50 Ways
353 Kb  Have I told you lately
375 Kb  Layla
353 Kb  Quando
352 Kb  Your Song

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.