GIRLS WANNA HAVE FUN


1 2 
Een muzikaal voorbeeld van echte 'girl power'!

Biografie
Wat in 1990 startte als een eenmalige gelegenheidsband, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke band van niet mis te verstane meiden uit de Nederlandse pop- en rockscene: Girls Wanna Have Fun. Deze 'all girl' formatie doet haar naam alle eer aan: de fun is waar het om draait. Het resultaat is een energieke, aanstekelijke show met een steeds wisselend repertoire: van Dietrich tot Queen, van Elvis tot Radiohead. Bedenker van deze gouden formule is Lies Schilp, artistiek leider en nog altijd de motor achter de Girls. Door alle afzonderlijke drukbezette agenda's is een optreden van Gwhf eerder uitzondering dan regel. Uiteindelijk weer met elkaar op de bühne staan is op zichzelf al aanleiding genoeg voor een feestje. Naast succesvolle optredens in het Nederlandse zalencircuit waaronder de Melkweg en Club Panama (Amsterdam), het Paard van Troje (Den Haag), Nighttown (Rotterdam), De Lantaarn (Hellendoorn) waren de Girls ook regelmatig te zien op festivals zoals Dauwpop, Oerol, Vondelpark Openlucht en de Tt Assen. Hoogtepunt in 1997 is de tournee naar Curaçao. In 2003 doen de Girls hun eerste theatertournee met als grande finale het optreden in Carré. Hierna volgen nog theatertours in 2006 en 2008 waarbij alle grote theaters in Nederland worden aangedaan. In 2010 vieren de Girls hun 20-jarig jubileum met een nieuwe theatertournee in het voorjaar en optredens op festivals in de zomer. Op televisie was Gwhf te gast bij De Wereld Draait Door, de Vrienden van Amstel, Tafkas, Maan bij Nacht, Sonja, Paul Haenen en op het galafeest ter ere van het 75-jarig bestaan van de Avro.

Repertoire
Het resultaat is een energieke, aanstekelijke show met een steeds wisselend repertoire: van Dietrich tot Queen, van Elvis tot Radiohead.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 9305,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x75 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
489 Kb  bohemian rhapsody
511 Kb  mama we're all crazy
465 Kb  suspicious mind

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.