BENNY'S BIG SHOWORCHESTRA


Het grootste showorkest van Nederland met een zeer allround programma.

Biografie
Als de titel 'Music was my first love' op iemand van toepassing is, dan is het wel op de orkestleider van Benny's Big Show Orchestra, Ben van Wijk. Als 6-jarig jochie begon hij met het bespelen van blaasinstrumenten. Later kwamen daar gitaar, toetsinstrumenten en drums bij. Van Wijk speelde vervolgens een aantal jaren als musicus in een militair orkest op trombone en bariton voordat hij voor de popmuziek koos. Hij speelde gitaar, saxofoon en keyboard bij de band Ferrari, die in de jaren '70 diverse internationale hits scoorde. Toen de band in 1980 stopte, zette Van Wijk een particulier muziekopleidingscentrum op. Met alle opgedane ervaring en zoveel beginnende muzikanten om zich heen, startte hij met een groot showorkest. In 1983 volgden de eerste optredens in Nederland, Duitsland en België.

Overige informatie
Een showorkest met een vaste basis bestaande uit ± 40 musici en 6 vocals. Dit orkest is in staat om van ieder evenement een groots spektakel te maken. Een optreden van Benny's Big Show Orchestra is avondvullend en geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, gala's, openluchtevenementen, dansavonden, concerten en theatershows. Het geluid, het licht, de presentatie en het veelzijdige repertoire creëren tezamen een professionele, Amerikaans getinte show. Door de grote inzet en het aanstekelijke enthousiasme van de orkestleden slaat de vonk al snel over naar het publiek.

Repertoire
Benny's Big Show Orchestra beschikt over een zeer veelzijdig repertoire. Of het nu gaat om pop, soul, Zuid-Amerikaanse muziek, ballads of musical: deze band is van alle markten thuis en put daarbij uit een lijst van 170 nummers, onder meer van Robbie Williams, Albert West, Elvis Presley, Donna Summer, The Tramps, The Beatles, Whitney Houston en De Dijk.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 7015,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.