BIG INTERESTING GUYS (B.I.G.)


Het beste uit 30 jaar disco en dancegeschiedenis!

Biografie
Groot in omvang en groot in entertainmentwaarde, zo mag je de muzikale drie-eenheid Brown, Dakriet en Sopacua wel noemen. Het was Franklin Brown die in 2002 het idee opvatte een vocale supergroep te formeren, waarbij de beste disco- en dance classics van de afgelopen decennia vertolkt zouden worden. Franklin: "Beslist geen overjarige boy-band, maar een groep, bestaande uit doorgewinterde professionals, die het vocaal aankan de vervlogen Philly en Motown hits op een authentieke manier te vertolken, inclusief de voor die tjd zo kenmerkende choreografieën". Op zijn zoektocht naar de juiste collega's stuit hij in het najaar van 2004 op Mark Dakriet. Druk bezig om na zijn succesvolle Replay-periode zijn solo-carriére op poten te zetten, heeft Mark wel oren naar dit originele uitstapje. Hoe voor de hand liggend ook, een groep van dit formaat bestaat dan in Nederland nog niet. Parallel met de voorbereidingen van zijn eerste solo-album in januari 2004, evolueren de plannen in snel tempo en vinden zij in Danny Sopacua het zo felbegeerde derde groepslid. "Geen naam die qua bekendheid vooraan op de tong ligt" legt Mark uit met gevoel voor understatement "maar veruit de meest geschikte persoon voor de beoogde vocale balans". B.I.G. is geboren en een ruime periode van produktiebesprekingen en repetities breekt aan. In maart 2005 ziet B.I.G. uiteindelijk het levenslicht en verdraagt dat prima. De show staat als een huis en is gebouwd op een rotsvast fundament. Vernieuw(en)de arrangementen sluiten naadloos aan op de originele vertolkingen. Briljante muzikale vondsten gaan hand in hand met de oorspronkelijke songs.

Overige informatie
"Een show van B.I.G. geeft je het gevoel je beste dance-classics verzamel-album te draaien", licht Franklin fijntjes toe. Niets is minder waar, B.I.G. brengt je het beste uit dertig jaar disco- en dancegeschiedenis. Daar zorgen deze drie zwaargewichten wel voor...

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3525,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.