BEA & BETTY


1 2 3 4 5 
Winsor Pilates is er niets bij!

Overige informatie
De twee verkenden de randgebieden van de beweging in de breedste zin van het woord en creërden vervolgens een bewegingscursus die alle elementen van het serieus-menszijn- in-een-organisatie blootlegt, traint en perfectioneert. Een bewegingsworkshop met een pittig staartje. In de huidige total make-over-tijd is voor ieder bedrijf en iedere instelling een Bea en Betty-behandeling een pré voor de toekomst.

Repertoire
Deze twee eenhuizige twee-eiige eenlingen blijven u verbazen en verrassen. Tweedracht maakt macht. U treft ze aan op feesten, meetings en congressen. Het zijn echte allrounders die breed inzetbaar zijn. Ze ontvangen de gasten bij de ingang, weten duidelijk te vertellen waar de garderobe en de toiletten zijn. Ze weten als geen ander het ijs te breken zodat iedereen zich terstond thuis voelt. Vervolgens werken ze in de bediening, ontvangen en verzorgen de gasten en nemen al snel de taak van de ceremoniemeester over.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 975,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.