PETER EGGINK


1 2 
Magisch entertainment op TOPniveau!

Biografie
Peter Eggink (1976) houdt zich vanaf zijn vierde jaar intensief bezig met de goochelkunst en boekt vele successen. Na diverse nationale en internationale prijzen in de wacht te hebben gesleept, heeft Peter op 19-jarige leeftijd de stap gemaakt naar het professionele circuit, waarmee zijn droomwens in vervulling is gegaan. Vandaag de dag wordt Peter niet alleen gewaardeerd als een uitzonderlijke goochelaar, maar vooral als een jong, talentvol en creatief individu.

Behaalde prijzen
Vermelding 24 uur non stop Table Magic in het Guiness Book of Records (2002)

Referenties
"FANTASTISCHE show. Iedereen heeft het er nu nog steeds over" -Ton de rijke, Okura hotel

Overige informatie
Peter Eggink is multi-inzetbaar als het gaat om magie. Hij is te boeken voor Table-Magic, Close-Up demonstraties, Stand-Up Magic, Tradeshows, Zakkenrollen en speciale acts. Met zijn creatieve team werkt hij regelmatig voor bedrijfsevenementen en weet hij het publiek altijd te vermaken met zijn unieke presentatie en humor tijdens zijn stand-up act en table magic.

Repertoire
Peter ontwikkelt zijn repertoire zelf omdat hij gelooft dat alleen zo zijn persoonlijkheid daadwerkelijk tot uitdrukking kan komen. De grote originaliteit van zijn repertoire, zorgt ook onder collega's in de hele wereld voor een goede naam en een reputatie die er niet om liegt. Zijn effecten worden erkend en worden gebruikt door goochelaars wereldwijd, inclusief David Blaine. Enkele speciale acts: - De Time Travel act - Het horloge van een willekeurige toeschouwer uit het publiek maakt een tijdreis door een onzichtbare dimensie, en wordt op een onmogelijke locatie teruggevonden! (exclusief door Peter Eggink voor Nederland aangekocht, dus met recht een unieke act!) - In samenwerking met Henk Prins de Magic Opening act - Een korte, flitsende, maar vooral magische act, waarbij de illusionisten samen de directeur (of wethouder, burgemeester) tevoorschijn toveren uit de Black Box. Daarna de Champagne act: Op magische wijze wordt er samen met de directeur champagne te voorschijn getoverd uit de Mystery Dice. Een zeer onderhoudende act, waarbij de directeur zich bewijst als een "echte" illusionist! Een wolk feestelijke slow-fall confetti en streamers - in bedrijfskleuren - valt uit de lucht tijdens de officiŽle toast, om het geheel af te sluiten. Hierna is er ruimte voor een openingswoord en gelegenheid om samen te proosten. -'Magic Workshop', waarin ook u leert goochelen. -Stand-up act, waarin humor en goochelkunst 20 minuten lang op top niveau met elkaar worden gecombineerd.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 580,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.