1,2, DANCE!


1 2 3 
Kijken, luisteren en... dansen op een waar visueel spectakel.

Biografie
Christoph Völcker studeerde piano aan het conservatorium in Hilversum. Vele artiesten maakten al gebruik van zijn vakmanschap. Zo stond hij met de band van André Hazes in Ahoy. Hij speelde met John Miles, The Trammps, the Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Jocelyn Brown en vele anderen. Ook maakte hij deel uit van de band 'Hollywood Boulevard', bekend van het tv-programma 'Het Swingpaleis' met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef hij ook verschillende arrangementen. Hij was muzikaal leider tijdens de Europese tournee van de musical 'Hair' en schreef muziek voor onder meer de Duitse televisie.

Overige informatie
Uniek is dat u 1,2,Dance! desgewenst eenvoudig kunt combineren met de andere projecten van Christoph Völcker: 'The Lounge Project' en 'De Piano'. Op die manier brengt Völcker een ongekende afwisseling in de begeleiding van uw feest: van sfeervolle pianomuziek tijdens het diner, via relaxte loungemuziek bij de borrel tot en met een spetterend dansbaar slot op het eind van de avond.

Repertoire
Op het repertoire van 1,2,Dance! staan onder meer popballads, luistermuziek en orkestrale jazz, maar het accent ligt bij dansmuziek uit de jaren negentig en dansbaar werk van de afgelopen jaren. Het duo van 1,2,Dance! speelt uiteenlopende stijlen en beweegt soepel mee met de sfeer van het moment. Het spectrum loopt van relaxte, sfeervolle luistermuziek ŕ la Norah Jones tot actuele danshits. Daartussenin: soepele jazz in de stijl van Dianna Krall en mooie popballads als Get Here, Heaven en You’ve Got a Friend.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1095,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
383 Kb  demo1
439 Kb  demo5
411 Kb  demo3
419 Kb  demo2
414 Kb  demo6
417 Kb  demo4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.