DE PIANO


1 2 3 
Sfeervolle piano en loungemuziek voor de gezellige feesten.

Biografie
Zijn gedegen 12 jarige opleiding in klassieke muziek en zijn studie aan het Hilversum's Conservatorium (beste Jazzopleiding in Europa) waren hierbij een grote hulp een inspiratie. De grootse leerschool was uiteindelijk toch de praktijk. Door met de meest bekende internationale artiesten op een podium te staan, leerde Christoph de laatste kneepjes van het pop en Entertainment vak. De muziek wordt alleen gedragen van zijn eigen muzikale kracht. Een kracht, die gegroeid is in 35 jaar 'hard labour' voor zijn grote liefdes, het piano en de muziek. Gedreven door deze passie, bleef Christoph sinds nu al 35 jaar steeds verder nieuw land ontdekken in de muziek. Tijdens deze reis door de muziek leerde hij niet alleen authentiek klassieke muziek en echte Jazz, maar ook de meest uiteenlopende hedendaagse popstijlen van Rock 'n Roll tot Dance.

Referenties
Vele artiesten maakten al gebruik van het vakmanschap van Christoph Völcker. Met de band van Andrč Hazes stond hij in Ahoy’, Olympisch Stadion en ArenA. Hij speelde met John Miles, The Trammps, the Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen. Hij speelde 7 jaar in "Hollywood Boulevard", die groep die u kent uit het tv-programma "Het Swingpaleis" met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef hij ook verschillende arrangementen. Hij was muzikaal leider tijdens de Europese tournee van de musical ‘Hair’ en schreef muziek, onder andere voor de Duitse televisie. Christoph voltooide zijn opleiding aan het conservatorium in Hilversum.

Overige informatie
De Piano is ook te boeken in combinatie met de andere muzikale projecten van Christoph Völcker. Op deze wijze kan uw feest van verschillende muziekstijlen worden voorzien, bijvoorbeeld in het begin een rustige en smaakvolle pianomuziek en aan het eind van de avond een spetterend optreden van 12dance met de laatste dancehits. U kunt ook kiezen voor een combinatie van pianomuziek en lounge, waardoor uw receptie wordt omgetoverd in een gelegenheid met de sfeer van een luxe strandtent of een trendy club.

Repertoire
Christoph Völcker neemt u mee op een avontuurlijke reis door de wereld van de pianomuziek. Van klassiek tot jazz, van pop tot R&B. Hij is zo’n vakman die niet alleen Beethoven’s ‘Mondscheinsonate’ of Chopin’s ‘Valse en Nocturnes’ vlekkeloos speelt, maar ook de bekende hits uit de Top 40 uit zijn instrument tovert. Bossa nova’s, Broadway evergreens of swingende jazznummers, het programma van Völcker kan op maat naar uw eigen voorkeur worden ingevuld. Völcker gebruikt voor zijn spectaculair programma niets anders dan een akoestische piano. Geen bergen van elektronische apparatuur of effecten, alleen het eerlijke geluid van de witte en de zwarte toetsen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 425,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.