ATELIER KRONENBURG


1 2 
Een professionele karikaturist met smaak!

Biografie
Ronald kronenburg werkt als kunstenaar veel in opdracht voor particulieren en bedrijven. Zijn werk omvat decoraties, illustraties, strips en karikaturen, muurschilderingen. Verder is hij ontwerper van o.a. logo's en huisstijlen. Hij is ook dikwijls in zijn atelier te vinden, waar hij abstracte gouaches, figuratieve aquarellen, olieverfschilderijen, linosnedes, monotypes, etc. vervaardigt. Een veelzijdig kunstenaar dus. Zijn atelierwrk wordt regelmatig in exposities tentoongesteld.

Referenties
Ronald Kronenburg is lid van "En Profil", de beroepsvereniging van professionele portrettekenaars.

Overige informatie
Karikatuur; synoniemen zijn: schertsbeeld, spotbeeld. Van Dale beschrijft het als een afbeelding die door overdrijving van de meest kenmerkende vormen, trekken of eigenschappen iets of iemand belachelijk maakt. Maar Ronald maakt geen gangbare karikaturen. Waar hij aan het schetsen is, leven de omstanders mee: "O, die neus moet er echt op!" of "He, doe iets met haar ogen". Met zijn werk schenkt Ronald uw gasten op feestelijke of zakelijke partijen een mooie en blijvende herinnering. "Bij jou lijkt het tenmiste echt", is de meestgehoorde lofbetuiging. "Eerst de gelijkenis, daarna pas de humor. En die laatste moet chique zijn, of beter gezegd subtiel", zo vindt Ronald. Hij schetst met smaak en respect. Het publiek valt er voor. Mensen zijn gevleid en ook wel ontroerd; ze hebben echt iets moois gekregen. Ronald geeft ook teken- en schilderlessen in zijn Atelier.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 450,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x55 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.