CRYSTAL DANCERS


1 2 3 4 5 6 7 
Een kleurrijke professionele dansgroep met uiteenlopende shows.

Biografie
Marijke Oppelaar is oprichtster en choreograaf van het professionele showballet de Crystal Dancers. Deze dansgroep bestaat al sinds 1983. De Crystal Dancers treden wekelijks op door hee Nederland, maar ook in Duitsland en België. Marijke Oppelaar is nu actief als art director, choreograaf en adviseur van de Crystal Dancers. De Crystal Dancers hebben een zeer uitgebreid repertoire, altijd trendy en update. Een show van deze formatie is zeer geschikt voor promotiebijeenkomsten, personeelsfeesten, bruiloften, of uw eigen party. Er is keuze uit verschillende thema’s. Aanpassingen of wensen zijn altijd bespreekbaar.

Repertoire
De tijdsduur van de shows. - Bij de 'Lido show' zijn 5 danseressen 'getooid' met lange/hoge veren op hun hoofd. In de show gebeurt erg veel. Tijdens de openingsdans heeft men capes aan. De show duurt ongeveer 10 min. De show kan ook in 2 blokjes van 5 minuten gebracht worden. - Bij de show 'Golden Lady' maken 5 danseressen gebruik van goudkleurige capes. Het is een buitengewoon sierlijke, vrouwelijke en ook sexy dans. De show duurt ongeveer 5 min. - 'The Kiss' (van Tom Jones) is een prachtige show waarin 3 danseressen in sjiek witte pakjes met een paars jasje een soort 'striptease-achtige act' brengen zonder echt uit de kleren te gaan. Zogezegd een stripact met een knipoog. In deze bijzondere sexy ballet-act maakt men gebruik van stoelen. De tijdsduur van deze show is 5 minuten. - De eveneens zeer vrouwelijk 'Fantasy Show' wordt door 3 danseressen gebracht en duurt ongeveer 5 minuten. - In de Milleniumshow komen 4 danseressen op in lange lederen jassen waar ze zich op een sexy wijze van ontdoen. Deze show duurt ongeveer 10 minuten.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 970,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x10 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.